Jokamimmin itsepuolustuskurssi

1 2 3 4 5 (13)
Helsinki
1 henkilöä

85 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Jokamimmin itsepuolustuskurssi

Jokamimmin itsepuolustuskurssi on tarkoitettu kaikille naisille ja yli 15-vuotiaille tytöille. Lahjan saaja oppii ymmärtämään, miten uhkaavat tilanteet kehittyvät ja puolustamaan itseään sekä toista ihmistä monin eri tavoin ja mahdollisimman tehokkaasti, mutta turvallisesti. Kurssilainen saa hyvin realistisen ymmärryksen puolustautumisesta ja oppii menetelmät, jotka auttavat selviämään kaikenlaisista uhkaavista tilanteista ennaltaehkäisystä jälkihoitoon.

Mitä elämyslahja sisältää?
Jokamimmin itsepuolustuskurssi sisältää kahdenksan tunnin mittaisen, tiiviin ja erittäin kattavasti turvallisuustietotaitoa kehittävän valmennuspaketin, joka sisältää kolmen tunnin teorialuennon ja kolmen tunnin käytännön harjoitteluosion

Kenelle sopii?
Kaikille naisille ja 15-vuotta täyttäneille tytöille. Liikuntarajoitteiset voivat osallistua mahdollisuuksiensa mukaan. Myös pelkälle luennolle voi osallistua ja katsoa harjoitusta, jos ei voi tai halua osallistua käytännön harjoitteisiin tai niihin voi osallistua osittain oman tuntemuksen mukaan.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Sisäurheiluvaatteet

Kesto

8 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

 

 


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.