Kahden kilometrin huskyajelu 2:lle

1 2 3 4 5 (0)
Lempäälä
2 henkilöä

70 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Tassujen töminää ja vauhtia eläinten ystäville

Nyt on luvassa iloista huskien haukuntaa! Huskyajelut ovat kylmän Pohjolan vetonaula, joista nauttivat niin paikalliset kuin ulkomaalaiset turistitkin. Karvakuonot odottavat kyytiin astuvia Tampereen naapurikaupunki Lempäälässä ja kirmaavat matkaan pitkin alueen kauniita metsämaisemia. Tässä kyydissä ei tarvitse potea omantunnontuskia ympäristöpäästöistä tai eläinten höykyttämisestä, sillä huskyt ovat vahvoja ja innokkaita työkoiria, jotka nauttivat vetotehtävistään. Lahjan saaja voi vain hypätä kyytiin ja nauttia kahden kilometrin vauhdikkaasta matkasta. 

Mitä elämyslahja sisältää? 

Tämä lahja sisältää kahden kilometrin huskyajelun kahdelle henkilölle Lempäälässä. Kyydissä osallistujat voivat vain nauttia Pirkanmaan talvisesta seudusta ja tassujen töminästä keskellä hiljaista luonnonmaisemaa. Osallistujien käyttöön tarjotaan kyydin ajaksi ylimääräiset lämpöhaalarit kylmää viimaa vastaan. Kyyti kestää noin 30 minuuttia.

Kenelle elämyslahja sopii?

Tätä elämystä voi suositella lämpimästi kaikille eläinten ystäville, jotka eivät pelkää pientä pakkasta ja vauhtia raikkaassa ulkoilmassa. Sopii myös perheen pienimmille!


Sijainti

Lempäälä

Vaatteet

Ulkoiluun sopivat vaatteet.

Kesto

30 minuuttia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Talvikaudella.

Lisätiedot

Muista pukeutua lämpimästi!


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.