Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Kokonaisvaltainen DMK Skin Revision™ -entsyymikasvohoito

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Kokonaisvaltainen DMK Skin Revision™ -entsyymikasvohoito

Helsinki
1 henkilöä

225 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
225 €

Edistynyt hoitomenetelmä uudistaa ihon

Danné Kingin perustama konsepti perustuu voimakkaaseen ihon uudistamiseen ja ihonalaisten kudoksien luonnollisen tasapainon palauttamiseen. Luonnon farmakologiaan perustuva ihon hoitomenetelmä on alunperin kehitetty ihotautilääkäreille. Jokainen hoito perustuu asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja ihon kemiaan. DMK Skin Revision™-hoidoilla saat todellisia tuloksia unohtamatta hemmottelua. Terveysklinikka Pisarassa yhdistetään DMK Skin Revision™-protokolla Method Pisara®-konseptiin, jotta saamme elvytettyä koko ihon ja kehon fysiologian ja näin saavutettua pitkäaikaisia ja ylläpidettäviä tuloksia.

DMK Skin Revision™ -enstsyymihoito on voimakkaasti ihoa uudistava hoito, joka uudistaa ihon solutoimintaa ja poistaa kuollutta solukkoa. Entsyymihoidon aikana tehtävällä pikamanikyyrillä saa kauniit huolitellut kynnet. Lisäksi ripsien ja kulmien värjäys tuo lisää eloa kasvoihin.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Alkupuhdistus, kuorinta, entsyyminaamio ja loppuvoiteet (entsyymihoidon aikana tehdään pikamanikyyri, johon sisältyy kynsien muotoilu, kynsinauhojen käsittely ja kynsien lakkaus), ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu sekä yksilölliset jatkohoitosuositukset.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Hoito sopii kaikille.


Tiesitkö?
Method Pisara® on Terveysklinikka Pisaran rekisteröity palvelukonsepti, jonka päämääränä on ihmisen kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi. Kaikki Terveysklinikka Pisaran hoidot suoritetaan palvelukonseptin mukaisesti asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

2,5 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.

Lisätiedot

Lahja on tarkoitettu yhdelle hengelle.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.