Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Kleopatran rentoutus

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Kleopatran rentoutus

Espoo
1 henkilöä

60 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
60 €

Aistien hellimistä Espoossa

Muista ystävää tai läheistäsi rentouttavalla hemmotteluhetkellä antiikin kuningattaren tyyliin. Lahjan saaja pääse nauttimaan aisteja hellivän Kleopatran eteerisen öljyn ja klassisen hieronnan yhdistelmästä, ja lopputuloksena iho ja lihakset hehkuvat hyvää oloa. Kleopatran eteerinen öljyseos rauhoittaa ja rentouttaa niin kehoa kuin mieltäkin, joten tätä lahjaa tullaan varmasti arvostamaan rentoutushetkenä arjen kiireiden keskellä.

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahjan saaja pääsee nauttimaan rentouttavasta ja mieltä hemmottelevasta hieronnasta jopa 75 minuutin ajan Espoon Olarinmäessä.

Hoidon aikana käydään läpi hierottavan henkilön käsivarret, rintakehä, niska sekä kasvot klassisen hieronnan ottein, miellyttävän eteerisen öljyn avustamana. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita ja palauttaa lihaksia alkuperäiseen joustavuuteensa, vähentäen liikkeestä ja istumatyöstä johtuvia kiputiloja.

Kenelle elämyslahja sopii?

Kleopatran rentoutus sopii erityisesti naisille sekä rauhoittavaa ja rentouttavaa hoitoa kaipaaville. Klassinen hieronta sopii hyvin lahjaksi hetken hengähdystä ja rentoutusta kaipaaville rauhoittamaan mieltä sekä rentouttamaan koko kehoa. 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Espoo

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

75 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.