Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Kleopatran rentoutus

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Kleopatran rentoutus

Espoo
1 henkilöä

60 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
60 €

Aistien hellimistä

Muista ystävää tai läheistäsi rentouttavalla hemmotteluhetkellä. Lahjan saaja pääse nauttimaan aisteja hellivän Kleopatran eteerisen öljyn ja klassisen hieronnan yhdistelmästä. Kleopatran eteerinen öljyseos rauhoittaa ja rentouttaa niin kehoa kuin mieltäkin.

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahjan saaja pääsee nauttimaan rentouttavasta ja mieltä hemmottelevastahieronnasta 75min ajan. Hoidon aikana käydään läpi käsivarret, rintakehä, niska ja kasvot klassisen hieronnan ottein, eteerisen öljyn siivittämänä. Hoito sopii hyvin lahjaksi hetken hengähdystä ja rentoutusta kaipaaville.

Kenelle elämyslahja sopii?

Kleopatran rentoutus sopii erityisesti naisille sekä rauhoittavaa ja rentouttavaa hoitoa kaipaaville. Hieronta sopii hyvin arjen kiireiden keskelle rauhoittamaan mieltä sekä rentouttamaan koko kehoa. 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Espoo

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

75 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.