Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Kokovartalohieronta

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Kokovartalohieronta

Turku

60 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
60 €

Hieronta, yksi maailman vanhimmista hoitomenetelmistä

Perinteisen hieronnan tavoitteisiin kuuluvat yleinen rentoutuminen, kivun lievittyminen, paikallinen nestekierron ja aineenvaihdunnan edistyminen sekä lihasjännityksen laukeaminen – kuulostaako hyvältä?

Hieronnalla on sekä henkisesti että fyysisesti rentouttava vaikutus, jonka jokainen tuntee heti ensimmäisten painallusten avatessa pitkään vaivanneita lukkoja ympäri kehoa. Lihasjännitysten lauettua lihakset rentoutuvat ja hieronnasta saadun hyvän olon tunteen myötä myös mieli rentoutuu.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Tähän elämyspakettiin sisältyvä hieronta kestää kokonaisuudessaan 90 minuuttia. Perinteisessä hierontamuodossa keskitytään selän, niskan, käsien ja jalkojen lihasten vapauttamiseen ja hyvinvointiin. Lopputuloksena on rentoutunut ja tyytyväinen keho, joka auttaa myös mieltä jaksamaan arjen kiireiden keskellä. 

Kenelle elämyslahja sopii?

Kellepä ei perinteinen hieronta sopisi? Kuka tahansa voi nauttia hieronnan rentouttavasta vaikutuksesta. Elämys sopii loistavasti myös niille, jotka eivät ole koskaan käyneet koulutetun hierojan vapauttavassa käsittelyssä.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Turku

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

90 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Elämyslahja ei sovi vakavasti sairaille, kuten syöpäpotilaille.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.