Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Korkee: Seikkailua yläilmoissa (2:lle)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Korkee: Seikkailua yläilmoissa (2:lle)

Helsinki
2 henkilöä

50 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
50 €

Nyt on KORKEE aika

Jos haluat antaa ystävällesi seikkailun raikkaassa suomalaisessa mäntymetsässä, on KORKEE aika lähettää hänet kohti Helsingin Mustikkamaata. Seikkailupuistossa voi istua keinussa puun latvassa, ihailla saaren maisemia ja seuraavassa hetkessä liukua metsän halki valjaiden varassa.

Seikkailupuisto Korkee on Korkeasaaren kupeessa sijaitseva ekologinen seikkailupuisto, josta löytyy eritasoisia puihin rakennettuja ratoja jopa 10 metrin korkeudella! Radat on jaettu kahteen eri vaikeustasoon, joten niissä on haastetta eritasoisille korkeeparkkaajille. Ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökunta sekä kokeneen saksalaisen puistorakentajan rakentamat radat tekevät seikkailusta turvallista ja hauskaa niin ensikertalaiselle kuin kokeneemmallekin seikkailijalle.

Mitä elämyslahja sisältää?

  • Seikkailun kaikilla radoilla (10 latvarataa 3-10m korkeudessa) 3 tunnin ajan valjaiden lunastamisesta.
  • Koulutuksen, kiipeilyvarusteet ja aimo annoksen hauskanpitoa!

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Aikuisille ja yli 120 cm pitkille seikkailijoille. Seikkailupuisto KORKEE, Mustikkamaa sekä Korkeasaari tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön perheen ja ystävien yhteiseen hauskanpitoon. Sopii erinomaisesti myös synttäreiden, polttareiden tai vaikkapa TYKY-päivän ohjelmanumeroksi.

Lahja kehittää fyysistä kuntoa, motoriikkaa, itsetuntoa ja yhteishenkeä sekä toimii turvallisena testiympäristönä vaikkapa korkeapaikan kammon selätttämiseen.

Ystävien menoa yläilmoissa on hauska seurata myös maasta käsin, joten kiipeilyn väliin jättävät kannustusjoukotkin kannattaa ottaa mukaan!


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Sään mukainen ulkovaatetus. Vaatteiden tulisi mahdollistaa helppo liikkuminen ja kenkien olla tukevat. Suosittelemme myös hanskoja.

Kesto

Kannattaa varata vähintään 2 tuntia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Touko-lokakuu. Tarkemmat aukioloajat www.korkee.fi

Lisätiedot

Radoilla ollessaan seikkailija on koko ajan valjaista kytkettynä turvavaijeriin, mikä estää putoamisen. Alaikäisiltä edellytetään huoltajan lupa seikkailuun. Ratojen pituusrajat ovat 130cm. Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.