Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Kosiokamari -pakohuonepeli

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Kosiokamari -pakohuonepeli

ilmajoki
2-4 henkilöä

84 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
84 €

Kosiokamari

Kaunis Saimi Yli-Laurosela on naimaiän saavuttanut ystävättärenne, jonka kohtaloksi hänen vanhempansa asettivat järkiavioliiton tämän naapurissa asuvan miehen kainalossa. Pelaajaporukkanne on seurannut tilannetta jo kauan, ja nyt tansseissa olette tavanneet rengin, johon Saimin on salaa ihastunut. Ah, aitoa rakkautta!

Renki pyytää teitä välittämään Saimille ihastuneet terveiset, mutta paikalla lymyävä Susanna-äiti on huomannut aikeenne. Äidille naimakauppojen peruminen ei luonnollisestikaan käy päinsä, ja lopulta teidät lukitaan Saimin kamariin.

Onnistutteko löytämään ajoissa piilotetun avaimen päästäksenne ulos kamarista ja ehdittekö kertomaan rengin terveiset Saimille ennen kohtalokkaita päätöksiä? Pääseekö rakkaus kukkimaan?

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahja sisältää enintään 60 minuutin mittaisen huonepakopelin 2–4 henkilölle Ilmajoella. Pelaajien tarkoituksena on päästä eteen tulevia pulmia ja aivopähkinöitä ratkomalla huoneesta ulos ennen ajan loppumista.

Kenelle elämyslahja sopii?

Pakopeli sopii pelattavaksi työporukan kesken, tykypäiväksi, ystäville, perheelle tai muun illanvieton kohokohdaksi. Pelit sisältävät sopivasti jännitystä, ongelmanratkaisua ja yhdessä tekemisen iloa, joten kaikki paikalle saapuvat tulevat varmasti nauttimaan peleistä ja yhteisestä ajasta.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

ilmajoki

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

2-4 henkilöä.

Sää

1.5.-23.12

Lisätiedot

Lahjakortti voimassa tähän peliin 1.5.-23.12 välisenä aikana. Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.