Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Kristallisuolahuone

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Kristallisuolahuone

Turku
2 henkilöä

48 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
48 €

Luonnonmukaista suolahuonehoitoa hengitystie- ja iho-ongelmiin

Tämän lahjapaketin kristallisuolahuone on Turun seudun suolahuoneista ainoa, joka on vuorattu sisäpuolelta kokonaan kristallisuolalla. Kyseinen suola on puhdas luonnontuote, joka sisältää runsaasti useita terveyteemme vaikuttavia mineraaleja, kuten rautaa ja magnesiumia. Kristallisuolahuoneessa lahjan saaja saa lievitystä esimerkiksi astmaan, allergioihin ja ihottumiin.

Mitä Elämyslahja sisältää?

Suolahuoneterapia on luonnonmukainen hoitokeino, jossa suolahiukkasia puhalletaan kaikkialle ympäröivään huoneilmaan. Suolahiukkaset kulkeutuvat hengityksen mukana hengitysteihin, missä suola lievittää erilaisia hengitystiesairauksien oireita. Hoito tuo samalla lievitystä moniin iho-oireisiin: suolahiukkaset keräävät itseensä kosteutta ilmasta ja tunkeutuvat ihohuokosiin, mikä tekee ihosta kosteamman ja kimmoisamman.

Elämyslahja sisältää 40 minuuttia kestävän suolahuonehoidon kahdelle hengelle.

Kenelle Elämyslahja soveltuu?

Elämyslahja sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet terveytensä edistämisestä. Hoitoa voi suositella hengitysteiden tai kuivan ihon ongelmista kärsiville (erityisesti talviaikaan).


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Turku

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

40 minuuttia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Vuoden ympäri.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.