Kulinaristisia nautintoja

1 2 3 4 5 (4)
Eri paikoissa
1 henkilöä

99,99 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Herkutteluhetkiä ja makunautintoja

Hyvien makunautintojen ystäville on sekä opettavia ja osallistavia ruokaelämyksiä, että elämyksiä, joissa saa nauttia muiden luomista gourmet-taideteoksista. Jollet ole täysin varma mikä miellyttäisi lahjan saajaa eniten, on kulinaristin paketti oikea valinta.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Kulinaristin elämyspakettiin on koottu erilaisia ruokaelämyksiä, joiden kautta pääsee nauttimaan sekä oppimaan uusia kokkaustaitoja. Elämyspaketti sisältää kulinaristisia kokemuksia sekä tavanomaisesta poikkeavia ruokailukokemuksia, kuten Illallisen pimeässä. Lahjansaaja saa vapauden valita yhden elämyksen paketin sisältämistä vaihtoehdoista.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Soveltuu kaikille hyvää ruokaa arvostaville ja erityisesti heille, jotka arvostavat laadukkaita raaka-aineita, haluavat oppia uutta makujen maailmasta sekä kerryttää uusia ja erilaisia ruokailukokemuksia. Lahja soveltuu niihin tilanteisiin, joissa haluat antaa nautiskelijalle vapauden valita itse.

Elämyspaketin sisältö

Suodatin
Osallistujamäärän mukaan
Näytetään: 12
Suodatin

Sijainti

Eri paikoissa

Vaatteet

Vaatetus riippuu valitsemastasi elämyslahjasta.

Kesto

Riippuu valitsemanne palvelun kestosta.

Osallistujat

Riippuu valitsemastasi palvelusta.

Sää

Sääolosuhteet riippuu valitsemmasta palvelusta

Lisätiedot

Lahjan saaja saa vapauden valita paketin sisältämistä vaihtoehdoista itselleen mieluisimman elämyksen. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä, lahjakortin vaihto elämykseen ei vaikuta sen voimassaoloaikaan. Lahjapaketin sisältö voi muuttua ElämysLahjat.fi:stä riippumattomista syistä lahjakortin voimassaoloaikana.


Palvelun toteuttaja

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.