Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Kuninkaan tyttären pieni kauneushetki

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Kuninkaan tyttären pieni kauneushetki

Helsinki
1 henkilöä

58 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Vain parasta kuninkaan kullanmurulle

Itsetunto on kaunista, ja kauneus kohottaa itsetuntoa. Anna siis lahjaksi kauneushoito, joka nostattaa läheisesi huulille itsevarman ja rakastavan hymyn.

Kuninkaan tytär kaunistautuu aina ennen tärkeää hetkeä. Oma prinsessasi pääsee nyt hoitoon, joka kirkastaa hymyn ja kasvot kauttaaltaan. Manikyyri, 24 karaatin silmänalusnaamio sekä huulten ja huultenympärysihon käsittelyt tarkoittavat, että hoidon jälkeen prinsessa tulee hehkumaan luonnollista kauneutta ilman meikkiäkin. 

Mitä elämyslahja sisältää?

Tämä kauneushoito on omiaan ennen merkkipäivän loistohetkiä ja muita tapahtumia, joista prinsessanne luonnollista hehkeyttä muistellaan valokuvien värittämänä vielä vuosikymmenien kuluttua. 40 minuuttia kestävään hoitopakettiin sisältyy seuraavat edut:

  • Manikyyri
  • 24 karaatin silmänalusnaamio
  • Huulten ja huultenympärysihon hoito

Kenelle elämyslahja sopii?

Jos koet itsesi kuninkaaksi tai kuningattareksi, niin kyseessä on mielestämme itsestäänselvä lahjavalinta omalle tyttärellenne. Sopii myös mainiosti lahjoitettavaksi vaimolle, tyttöystävälle tai ystävättärelle, joka on ansainnut hohdokkaan kauneushoidon tärkeän merkkipäivän kunniaksi.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

40 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.


Vaihtoehtoiset elämykset:

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.