Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Kuumakivihierontaa Jyväskylässä

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Kuumakivihierontaa Jyväskylässä

Jyväskylä
1 henkilöä

70 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
70 €

Hyvän olon hierontaa

Maksimaalisen rauhoittava hieronta kuumilla kivillä edistää verenkiertoa ja solujen aineenvaihduntaa. Kivet sopivat hierontakäyttöön paitsi lämpönsä, myös kovuutensa ansiosta, taaten hieromapöydälle perinteisiä hierontamuotoja voimakkaamman käsittelyotteen.

Kivien pitkäkestoinen lämpökontakti syvärentouttaa lihaksia, tehostaa lymfaverenkiertoa ja kuonan poistamista kehosta. Hoidon jälkeen olo on takuulla rentoutuneempi, vetreämpi ja tyytyväisempi kuin pitkään aikaan.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämys sisältää 60 minuutin kestoisen kuumakivihieronnan, joka rentouttaa lihaksia, tehostaa lymfaverenkiertoa ja poistaa kuonaa. Keholle haitallinen kuona nopeuttaa vartalomme vanhenemisprosessia ja on taustalla monessa eri vaivassa, joten kuonan poistamisella hidastetaan myös omien kehojemme vanhenemisprosessia.

Kenelle elämyslahja sopii?

Tämä elämys sopii kaikille hieronnan ystäville ja jumiutuneista lihaksista kärsiville tuttaville, varsinkin jos perinteisistä hierontamuodoista ei ole ollut tarpeeksi apua pinttyneiden lihasjumien purkamiseen.
 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Jyväskylä

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

Noin 60 minuuttia

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.