Labyrinth Games huonepakopeli 2-6:lle

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
2-6 henkilöä

150 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Teillä on yksi missio, yksi tiimi, yksi tunti ja vain yksi mahdollisuus paeta...

Erittäin kauniisti ja taidokkaasti rakennetut huoneet. Laadukkaat ja vaihtelevat, sekä mukana paljon VAU!-efektejä.

Tule haastamaan itsesi ja ystäväsi! Laita looginen päättelykykysi ja tiimityöskentelytaitosi koetukselle. Valmistaudu ratkomaan arvoituksia ja suorittamaan uudenlaisia tehtäviä paetaksesi huoneesta, mutta muista, aikaa on rajatusti.
Pelin aikana sinun on selvitettävä arvoituksia, löydettävä vihjeitä, vuorovaikutettava ympäristösi kanssa ja selvitettävä tiesi ulos lukituista huoneista. Pelin aikana fyysinen voima ei ole sallittua, ainoastaan älyllinen, huomioiva ja looginen ajattelusi.

Peliohjaja valvoo kameroilla pelin kulkua ja tarvittaessa auttaa vihjeiden muodossa.

 

Trapped:

Arvosta elämääsi. Koe, miltä tuntuu olla kahlittuna ja hylättynä ilman mitään mahdollisuuksia pelastua. Peli on vasta alkanut...

The Holy Grail:

Graalin malja, keskiajan suurin mysteeri...
Monet kunniakkaat ritarit ovat uhranneet henkensä etsiessään tätä Jumalan siunaamaa reliikkiä, mutta jok'ikinen on mystisesti kadonnut sitä yrittäessään. Oletko se sinä, joka tullaan muistamaan kautta aikain? Oletko valmis kohtaamaan Graalin maljan?

The Flying Dutchman:

Teidät, kurjat merirosvot, on kirottu Mustalla Merkillä, ja ainut keino pelastaa likaiset sielunne Krakenilta, on kesyttää tuo hirmuinen peto - yhdestä teistä on tultava laivan uusi kapteeni, ottamalla Davy Jonesin kätketty sydän haltuunsa. Sydän on arkussa, joka sijaitsee syvällä laivan uumenissa. Teidän on kiirehdittävä, sillä Kraken on hereillä.

 

Mitä elämyslahja sisältää?

Peli kestää max. 1 tunnin ajan, mutta aina voi yrittää päästä pakoon aikaisemmin.


Kenelle elämyslahja soveltuu?

Room escape -peli on mahtava elämys ystäväporukalle, perheelle, pariskunnille, työporukalle ja ihan vain heille, jotka etsivät erillaisempaa ajanviettotapaa. Peli on mainio valinta, kun haluaa rikkoa rutiineja, testata tai kehittää ryhmätyötaitoja tai vain saada uusia puheenaiheita vaikkapa työpaikan kahvihetkiin.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

2-6 henkilöä

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Oikeuttaa huonepakopeliin arkisin sekä viikonloppuisin.


Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.