Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Lamppuhelmikurssi (3 tuntia)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Lamppuhelmikurssi (3 tuntia)

Helsinki
1 henkilöä

148 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
148 €

Sulatetun lasin taikaa lamppuhelmikurssilla

Lampputekniikkaa käytettäessä lasia sulatetaan happi-nestekaasuliekissä, kiertäen sulaa lasia teräspuikon ympärille. Sulaa lasimassaa voidaan muotoilla monin eri tavoin, sekä koristella käyttäen esimerkiksi eri värisiä lasitankoja tai vaikkapa sulattamalla lasin pintaan kultaa tai hopeaa - vain mielikuvitus on rajana.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämyslahja sisältää 3 tunnin mittaisen lamppuhelmikurssin. Lahjan saaja pääsee tutustumaan tuhansia vuosia vanhaan Muranon lasinsulatusperinteeseen ja valmistamaan uniikkeja lasihelmiä modernissa lasistudiossa aivan Helsingin keskustassa.

Lamppuhelmikurssi sisältää:

  • Teoriaosuuden lampputekniikan perusteista ja työturvallisuudesta
  • Opastuksen lasihelmien valmistukseen, minkä jälkeen lahjan saaja pääsee itse valmistamaan helmiä opettajan valvonnassa
  • Usean erilaisen lasihelmen valmistuksen
  • Uusia, jännittäviä kokemuksia, sekä paljon onnistumisen iloa
  • Kurssilla tehdyt lasihelmet ovat valmiita seuraavana päivänä, jäähdyttyään lasiuunissa yön yli. Valmiit helmet postitetaan lahjan saajalle kotiin.
Kenelle elämyslahja soveltuu?

Lamppuhelmikurssi on tarkoitettu henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta lampputekniikasta. Lahja soveltuu erityisesti käsitöistä ja taiteesta kiinnostuneelle henkilölle. Lamppuhelmikurssi tarjoaa uusia elämyksiä myös heille, jotka ovat jo kokeilleet lähes kaikkea käsitöiden saralla. Ikäraja elämykseen on 16 vuotta, alle 18-vuotiaat voivat osallistua vanhempien luvalla.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Pitkähihainen puuvillapaita

Kesto

3 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Osallistujia ei ole tapaturmavakuutettu kurssin järjestäjän puolesta. Kurssiaikatauluja olisi hyvä tiedustella noin kuukautta aiemmin. Kurssit toteutuvat ryhmän täyttyessä.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:


Asiakkaiden mielipiteet (1)

Outi

Olin ensimmäistä kertaa työstämässä lasihelmiä. Nautin todella paljon uuden tekniikan oppimisesta ja käsillä tekemisestä. Kolmen tunnin aikana unohtui kaikki muut asiat helmiä työstäessä. Vaikka helmeni ovat kaukana täydellisyydestä, niin tekniikka oli kohtuullisen helppo oppia. Kurssin opettaja Niina ohjasi ja neuvoi erittäin hyvin. Suosittelen kaikille, jotka nauttivat käsillä tekemisestä!

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.