Lasinpuhalluksen kokeilu yhdelle

1 2 3 4 5 (2)
Hämeenlinna
1 henkilöä

50 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Puhaltajakokelaaksi lasistudiolle

Soda Shop Design -lasinpuhallusstudiolla aloittelevat puhaltajat tutustuvat ikivanhan taiteenmuodon toimintaympäristöön eli hyttiin hehkuvine uuneineen. Millaista onkaan tuo 1100-asteinen hunajainen massa, joka taipuu osaavissa käsissä muotoon kuin muotoon?

Puhaltajakokelas saa puhaltaa oman lasipallon lasinpuhaltajien opastuksella – toiveväreillä ja toivotulla signeerauksella tietenkin! Lasipallo on halkaisijaltaan noin 12 cm. Palloa voi pitää koristepallona sisällä tai ulkona ja sen sisään voi asentaa led-valot, jolloin pallo muuttuu kauniiksi valaisimeksi.

Mitä elämyslahja sisältää?

Lasinpuhallus on Suomessa harvinainen harrastus, joka on kuitenkin viehättänyt taiteilijoita ja kriitikoita vuosisatojen ajan. Mielenkiintoiseen elämykseen kuuluu seuraavat vaiheet:

  • Tutustuminen lasistudioon ja lasinpuhalluksen toimintaympäristöön
  • Lasipallon värien suunnittelu yhdessä lasinpuhaltajien kanssa
  • Pallon puhaltaminen lasinpuhaltajien opastuksella perinteisellä lasinpuhallustekniikalla
  • Lopuksi lasinpuhaltajat hiovat lasipallon valmiiksi ja signeeraavat sen toivotulla tavalla

Kenelle elämyslahja sopii?

Elämys sopii yhdelle, kahdelle tai jopa 50 hengen ryhmälle. Kuka vain käsitöistä ja uusista taiteenmuodoista kiinnostunut henkilö soveltuu puhaltajakokelaaksi. Sopii myös lapsille aikuisen seurassa.Sijainti

Hämeenlinna

Vaatteet

Tilaisuuden luonteen mukaisesti

Kesto

30 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Lasiesineet täytyy jäähdyttää hitaasti huoneenlämpöön, jotta jännitteet poistuvat ja niistä tulee kestäviä. Esineitä ei siis saa heti mukaansa, vaan ne voi noutaa lasinpuhallusstudiolta sovitusti 2 viikon kuluttua tapahtumasta tai ne voidaan postittaa teille. Postitus maksaa Postin hinnaston mukaisesti 7.90 € / 1 lasiesine, 11,90 € / 2–5 lasiesinettä (hinnoittelu sama isommissakin lähetyksissä, eli esim. 10 esineen postitus maksaa 23,80 €).


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.