Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Lasinpuhalluskurssi

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Lasinpuhalluskurssi

Riihimäki
5 henkilöä

475 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
475 €

Tunnelmallinen taide-elämys

Koe huikea lasinpuhallusnäytös ja vietä ikimuistoisen hetki kuuman lasin parissa Riihimäen vanhassa lasitehtaassa. Studion välittömässä läheisyydessä olevan perinteikkään Suomen Lasimuseon miljöö huokuu lasikulttuuria. Lahja sopii kaikille, jotka innostuvat uusista asioista ja haluavat tutustua syvemmin lasinpuhalluksen maailmaan ja tietää, miten lasiesineitä valmistetaan käsityönä.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tunnelmallisessa lasinpuhallusnäytöksessä jokainen vieras pääsee vuorollaan valmistamaan yhteistyössä puhaltajan kanssa itselleen muistoksi pienen maljan tai tuopin. Esine on valmis seuraavana päivänä ja sen pohjaan voidaan kaivertaa haluttu teksti. Työt lähetetään erikseen sovittuna postitse haluttuun osoitteeseen tai ne voi tulla hakemaan Lasismista.

Tarjolla on myös pikkusuolaista ja makeaa sekä juomaa samalla kun vieraat kokeilevat lasinpuhallusta. Hintaan sisältyy myös kierros kiehtovassa Lasimuseossa, missä annetaan kattava katsaus lasin historiaan ja nautitaan tasokkaasta näyttelytarjonnasta.

Kenelle lahja soveltuu?

Lahja on oivallinen niin lapsille, lapsenmielisille kuin varttuneemmillekin henkilöille. Kokoa kaveriporukka, vietä polttareita, anna rippi-/syntymäpäivälahjaksi tai yllätä rakkaasi hauskalla lahjalla.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Riihimäki

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

2 tuntia, henkilömäärästä riippuen.

Osallistujat

5 henkilöä.

Sää

Vuoden ympäri.

Lisätiedot

Varaukset 2 viikkoa aikaisemmin

Opastus 40 € / ryhmä, opastuksen tulee alkaa ennen klo 17, museon aukiolojen mukaanVaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.