Lasiseikkailu

1 2 3 4 5 (1)
Hämeenlinna
1 henkilöä

260 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Oppipojasta kisälliksi mestarin opissa

Hurmaava lasiseikkailu lasinpuhaltajien opastuksella Soda Shop Designin studiolla johdattaa osallistujat lasinvalmistuksen saloihin aitojen puhallustekniikoiden kautta. Kurssilla testataan, miltä lasinpuhallus tuntuu ja miten materiaali käyttäytyy harjoittelun aikana ennen varsinaiseen työstämiseen siirtymistä. Lopputuloksena syntyy ihastuttavia koriste-esineitä, jotka tulevat kauneudellaan muistuttamaan elämyksestä myös myöhemmin oman kodin sisustuksessa.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tämän elämyksen aikana osallistujat pääsevät puhaltamaan koristelasipalloja, maljakoita, kulhoja, helmiä ja lähes mitä tahansa esineitä omien taitojen puitteissa. Kyseessä on kokonaisvaltainen lasi-workshop isompaan kokeilunnälkään, joka sisältää kaiken seuraavan:

  • Tutustuminen lasistudioon ja lasinpuhalluksen toimintaympäristöön 
  • Lasinpuhalluksen kokeilu harjoituksen kautta, lasipallon puhaltaminen toivevärein 
  • Maljakon, karahvin, kulhon tai tuopin suunnittelu ja toteutus yhdessä lasinpuhaltajien kanssa 
  • Helmen valmistaminen lasinpuhaltajien opastuksella perinteisellä lampputekniikalla 
  • Helmen liittäminen nahka- tai puuvillanauhaiseen kaulakoruun tai avaimenperäksi ja neljä pientä yksiväristä lasinpuhaltajien valmistamaa helmeä itse valmistetun helmen rinnalle 
  • Lasipallon ja uniikkiesineen hiominen ja toivottu signeeraus lasinpuhaltajien toimesta

Kenelle elämyslahja sopii?

Elämys sopii yhdelle tai kahdelle hengelle, toiveesta myös isommalle ryhmälle. Koska tämä elämys ei vaadi aiempaa tuntemusta lasin työstämisestä, kuka vain voi soveltua loistavaksi puhaltajakokelaaksi.


Sijainti

Hämeenlinna

Vaatteet

Tilaisuuden luonteen mukaisesti

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Lasiesineet täytyy jäähdyttää hitaasti huoneenlämpöön, jotta jännitteet poistuvat ja niistä tulee kestäviä. Esineitä ei siis saa heti mukaan, vaan ne voi noutaa lasinpuhallusstudiolta sovitusti kahden viikon kuluttua tapahtumasta tai ne postitetaan pyydettyyn osoitteeseen. Postitus maksaa Postin hinnaston mukaisesti 11,90 € per 2–5 lasiesinettä.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.