Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Korkee: Latvarata Paloheinässä yhdelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Korkee: Latvarata Paloheinässä yhdelle

Helsinki
1 henkilöä

25 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
25 €

Nyt on KORKEE aika!

KORKEE Latva -radat on sijoitettu 3-15 m korkeudelle. Yhdeksän eritasoista rataa antavat sopivasti haastetta kaikentasoisille seikkailijoille. Radoista 3 ovat helppoja perusratoja, jotka soveltuvat erinomaisesti aloitteleville seikkailijoille sekä esim. perheille yhdessä edettäviksi.

Seuraavat 4 rataosuutta ovat hieman vaativampia ja haastavat tekniikkaasi sekä voimiasi perusratoja enemmän. Mitään mahdotonta emme ole kuitenkaan suunnitelleet, joten jos perusradat on läpäisty kunnialla ja voimaa vielä rukkasissa riittää niin uusien haasteiden kimppuun vain!

Viimeisten kahden radan haasteet vaativat jo fyysistä kuntoa sekä henkistä kanttia ja näille radoille mennäänkin tosimielellä.

Radoilta löydät myös muutaman erikoisen ja jännittävän Basehypyn!

Mitä elämyslahja sisältää?

  • Seikkailun kaikilla radoilla (9 latvarataa 3-15m korkeudessa) 3 tunnin ajan valjaiden lunastamisesta.
  • Aikuisille ja yli 130 cm pitkille seikkailijoille.
  • Koulutuksen, kiipeilyvarusteet ja aimo annoksen hauskanpitoa!

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Aikuisille ja yli 130 cm pitkille seikkailijoille. Seikkailupuisto KORKEE Paloheinä tarjoavaa ainutlaatuisen ympäristön perheen ja ystävien yhteiseen hauskanpitoon. Sopii erinomaisesti myös synttäreiden, polttareiden tai vaikkapa TYKY-päivän ohjelmanumeroksi.

Lahja kehittää fyysistä kuntoa, motoriikkaa, itsetuntoa ja yhteishenkeä sekä toimii turvallisena testiympäristönä vaikkapa korkeapaikan kammon selätttämiseen. Ystävien menoa yläilmoissa on hauska seurata myös maasta käsin, joten kiipeilyn väliin jättävät kannustusjoukotkin kannattaa ottaa mukaan!


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Sään mukainen ulkovaatetus. Vaatteiden tulisi mahdollistaa helppo liikkuminen ja kenkien olla tukevat. Suosittelemme myös hanskoja.

Kesto

Kannattaa varata vähintään 2 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Touko-lokakuu. Tarkemmat aukioloajat www.korkee.fi

Lisätiedot

Radoilla ollessaan seikkailija on koko ajan valjaista kytkettynä turvavaijeriin, mikä estää putoamisen. Vähimmäisikä 6-vuotta ( Huom! Alle 10 vuotiaalla tulee olla aikuinen mukana radoilla; 1 aikuinen / max 5 lasta). 
 Seikkailijan vähimmäispituus Latva Junior -radoille (radat 1-3) on 110 cm (max. 130 kg). Ratojen 4-8 pituusvaatimus on 130 cm ja radan nro 9 suosituspituus 150 cm.Vaihtoehtoiset elämykset:


Elämystestaajan kommentti

Suvi

En ollut koskaan aikaisemmin käynyt kiipeilypuistoissa, joten tämä oli ensimmäinen kertani. Oloni oli hieman jännittynyt, sillä olen korkeanpaikankammoinen enkä tiennyt kuinka tasapainoni pysyisi 15 metrin korkeudessa. Halusin päästä pelostani eroon, joten lähdin testaamaan kiipeilyratoja seikkailupuisto Korkeeseen. Paikanpäällä laitettiin varusteet päälle ja käytiin lyhyt koulutus turvallisuusasioista. Tämän jälkeen olin valmis hurjaan seikkailuun köysiradoilla!

 

Kiipeily oli hauska kokemus ja siinä oli mukana myös haastavuutta, sillä ensimmäiset 3 rataa olivat helppoja, mutta pidemmälle mentäessä radat vaikeutuivat huomattavasti. Sain psyykata itseäni viimeisissä radoissa ihan kunnolla ja tasapainoni joutui myös koetukselle. Tuntui hurjalta katsoa 15 metristä alaspäin ja välillä jouduin pitää lujasti kiinni vaijerista etten putoaisi. Suoritin suurimman osan radoista, mutta pariin viimeiseen rataan voimani eivät enää riittäneet. Riisuttuani turvavarusteet, oloni oli väsynyt kiipeilystä mutta samalla todella mahtava. Kiipeilemään on päästävä ehdottomasti uudestaankin!

 

Miksi juuri tämä elämys?

 

  • Hyvin jännittävä ja samalla hauska kokemus
  • Itsensä ylittäminen ja haastaminen
  • Kehittää kroppaa monipuolisesti

 

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.