Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Lennä mihin haluat

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Lennä mihin haluat

Helsinki
1-5 henkilöä

199 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
199 €

Mihin lennetään?

Lentosimulaattori tarjoaa mahdollisuuden nähdä esimerkiksi Gibraltarin salmen tai laskeutua Hong Kongin lentokentälle. Kaksi tuntia kiertämistä ympäri maailman lentokenttiä, sääolosuhteissa, jotka saa aivan itse määritellä. Kannattaa siis etukäteen suunnitella tuleva lentokohde.

Airbus A320 simulaattorilla pääsee kokemaan yhden mieleenpainuvimmista lennoista, lennon, jossa itse toimii lentäjänä. Simulaattori sopii niin ammattilaisten, ilmailuharrastajien kuten ensikertalaistenkin käyttöön. 
Lentokoneen tietokoneet ja autopilotit antavat mahdollisuuden lentää ohjelmoituja reittejä pitkin käyttäen standardisoituja lähtöjä ja saapumisia. Näin ollen täydellisten lentoprosessien suorittaminen on mahdollista. 
Kaikki on otettu huomioon mahdollisemman realistisen elämyksen luomiseen. Ohjausvoimat jotka tunnet ovat luotu aidontuntuisiksi ja äänimaailma takaavat sen että tuntee olevan aidon koneen kyydissä.

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahjakortilla pääsee itse ohjaamaan konetta 120 minuutin ajaksi. Voit itse päättää mihin lennät, minkälaisessa säässä jne.

 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

1-5 henkilöä.

Sää

Lentosimulaattorilla voit lentää vaikka ukkosessa

Lisätiedot

Simulaattoriin mahtuu 5 henkilöä kerrallaan, eli lahjansaaja voi ottaa kannustusjoukkoja mukaansa. Lentäjää voi myös vaihtaa välillä.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.