Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Life for Woman -rentoutushoito (90 min)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Life for Woman -rentoutushoito (90 min)

Helsinki
1 henkilöä

98 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
98 €

Hellivä ja kokonaisvaltainen rentoutushoito

Tiedät varmasti jonkun, joka on hellän, mutta rentouttavan kosketuksen tarpeessa. Kokonaisvaltainen rentoutushieronta tekee hyvää kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta, mutta tämä elämys on suunnattu erityisesti kauniimman sukupuolen edustajille.

Hellivä kokonaisvaltainen rentoutushoito, jonka aikana hoidettava voi keskittyä vain omaan itseensä ja vaipua hyviin ajatuksiin rauhallisessa ympäristössä miellyttävän musiikin soidessa. Rentoutuminen arjessa auttaa hallitsemaan kiireen tuntua, edistää terveyttä ja ennaltaehkäisee kausisairauksia.

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahja sisältää kiireettömän ja nautinnollisen 90 min kokovartalohoidon. Kokonaisvaltainen elvyttävä päähieronta on osa tätä hoitokokonaisuutta. Ylellinen hoitoöljy hellii ihoasi samalla, kun kehosi ja mielesi rentoutuvat.

Kenelle elämyslahja sopii?

Elämyslahja sopii kaikille hieronnasta pitäville (eli meille kaikille!?), hemmottelua kaipaaville sekä hyvinvoinnista kiinnostuneille naisille. Life for Woman on täydellinen lahja esimerkiksi omalle rakkaalle tai äidille, jonka tiedät nauttivan rentouttavasta hieronnasta.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

90 min

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Säällä kun säällä.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.