Liput Tykkisluuppi Dianan yleisöpurjehdukselle

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
1 henkilöä

25 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

1700-luvun meriseikkailu

Lahjan saaja pääsee osallistumaan purjehdukselle tykkisluuppi Dianalla. Tykkisluuppi Diana on kopio Viaporin telakalla rakennetusta saaristolaivaston sota-aluksesta 1700-luvun loppuvuosilta. Purjehdus tarjoaa ulkoilmaelämyksen Suomenlinnan lähivesillä.

Elämystä täydentävät näyttelijät 1700-luvun asuissa, aluksen suunnittelijan ja kapteenin rooleissa.

Tykkisluuppi on matalakulkuinen alus jota voidaan purjehtia ja soutaa. Kahdella mastolla ja 15 airoparilla varustetun sluupin rungon pituus on 20 metriä ja leveys 4,5 metriä. Meriseikkailun toteuttaa ammattimiehistö ajanmukaisissa asuissa.

Mitä elämyslahja sisältää?

Noin kahden tunnin seikkailupurjehdus Suomenlinnan lähivesillä. Laivan suunnittelija, Amiraali Fredrik af Chapman ottaa osallistujat vastaan vierainaan, jotka tulevat tarkastamaan Tykkisluuppi Dianan. Purjehduksen aikana näyttelijät ja miehistö tutustuttavat osallistujat elämyksellisesti 1700-luvun saaristolaivastoon, aikakauden merisodankäyntiin ja tykkisluupin toimintaan. Purjehdukselle osallistujat pääsevät halutessaan avustamaan purjeiden nostossa ja laskussa, kokeilemaan aluksen soutamista ja opettelemaan lippusignaaleja.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Meriseikkailu sopii ulkoilmaihmisille sekä teatterista nauttiville. Purjehdus ei vaadi aiempaa kokemusta vesilläolosta.Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Säänmukainen varustus, ulkovaatetus ja matalat kengät. Merellä voi olla tuulen vuoksi viileää lämpimänäkin päivänä.

Kesto

Purjehdus kestää noin kaksi tuntia, alkaen ja päättyen Suomenlinnan Tykistölahden laituriin.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Purjehduskausi touko-syyskuu.

Lisätiedot

Purjehdus 1700-luvun tyyliin – yleisöpurjehdusta järjestetään tiettyinä päivämäärinä kesäkaudella. Viimeiset purjehdukset toteutetaan elokuun lopulla.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.