Lumikenkäily neljälle

1 2 3 4 5 (0)
Kuopio
4 henkilöä

216 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Jännittävä lumikenkäilyretki Suomen luonnossa

Nyt voit lähteä nauttimaan talvisesta luonnosta yhdessä läheisten kanssa ja kokeilla hienoa liikkumistapaa - lumikenkäilyä! Moni voi toki sanoa tarponeensa metrin paksuisessa lumihangessa, mutta lumikengillä matka käy paljon mukavammin. Turhauttavan hidas ja vaikea eteneminen on historiaa, kun voit nauttia kevyestä taivalluksesta kinosten päällä

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Lahjaan sisältyy parin tunnin lumikenkäilyretki, jonka aikana kokeillaan erilaisia liikkumistapoja lumiolosuhteissa. Halukkaat saavat ylimääräistä haastetta maaston mäkisyydestä ja kaatuneista puista.

Jokaisen talvisankarin apuvälineet, lumikengät, takaavat ihanan talvielämyksen. Kokemuksen kruunaa elämysmiljöönä toimiva järven jää, joka tarjoaa mahtavat puitteet lumikenkäilyyn.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Retkellä jokainen etenee omaan tahtiinsa, eli osallistuminen ei katso ikää tai kuntoa. Lumikenkäily soveltuu kaikille talvista luontoa arvostaville. Patikkaretki lumisessa metsässä - mikä olisikaan hienompi tapa nauttia Suomen talven muhkeista kinoksista!


Sijainti

Kuopio

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Talvikaudella.

Lisätiedot

Lumikenkäretkeen voi yhdistää makkaranpaiston nuotiolla tai kahvittelun kodalla.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.