Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Niska- ja hartiahieronta x5

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Niska- ja hartiahieronta x5

1 henkilöä

150 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
150 €

Sarjahoidolla hartiat auki

Haluaisitko tarjota läheisellesi apua pitkittyneisiin niskakipuihin, mutta yksi hierontakerta ei tuntuisi riittävän? Nyt sinulla on mahdollisuus lahjoittaa hänelle vapautus näistä arkisista vaivoista!

Suuri osa meistä tietotyöläisistä kärsii hartiakivuista aika ajoin huonon ryhdin tai riittämättömän liikunnan seurauksena. Ammattimaisella niska-hartiaseudun hieronnalla voidaan lievittää jännityspäänsärkyä, niskakipuja ja hartiasärkyä sekä rentouttaa lihaksia ja parantaa lihasten aineenvaihduntaa sekä yläselän liikkuvuutta. Arki maistuu taas yllättävän mukavalle ilman ylimääräisiä rasituksia.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Tämä lahja ei sisällä vain yhtä tai kahta, vaan kaikkiaan viisi 30 minuutin kestoista hierontahoitohetkeä! 

Lahjan saaja voi nauttia tehokkaista käsittelyistä, jotka on suunniteltu erityisesti niska-hartiaseudun vaivoista kärsiville. Tämän alueen hieronnassa käydään läpi yläselän lihakset, jumissa olevat hartialihakset sekä jännittynyt niska. Lihakset hierotaan perusteellisesti auki hoidettaessa yläselkää lavoista olkapäihin ja aina niskaan saakka.

Kenelle elämyslahja sopii?

Voimme vaikka vannoa, että tästä lahjasta ei kieltäydy kukaan! Sopii erityisesti niska-hartiaseudun kivuista ja jumeista valittaville läheisille. Sopii myös niille, joiden huomaat tarvitsevan ajoittaista rentoutusta ja parantavaa kosketusta. 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

5 x 30 minuuttia

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Lisätiedot: ei vakavasti sairaille, esimerkiksi syöpäpotilailleVaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.