Pakohuonepeli 2:lle henkilölle

1 2 3 4 5 (36)
Helsinki
2 henkilöä

80 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Ole toimintaelokuvan stara 60 minuutin ajan

aMazed Games Room Escape tarjoaa mahdollisuuden olla pääosassa adrenaalinintäytteisessä ja tiivistunnelmaisessa tosielämän pakohuonepelissä.

aMazed Gamesin pakohuoneissa ei ole aikaa tai paikkaa. On vain lukkoja, arvoituksia sekä löytämisen ja oivaltamisen riemua. Peliohjaaja seuraa peliä kameran avulla ja auttaa tarvittaessa. aMazed Games -pakohuonepeli on jännittävä, mutta täysin turvallinen peli.

Mitä elämyslahja sisältää?

Aidon tuntuisessa pakohuoneessa pelaaja joutuu arvoitusten ja lukkojen avulla keksimään tiensä ulos. Peli kestää tunnin ajan, mutta aina voi yrittää päästä pakoon aikaisemmin.

aMazed Gamesissa on panostettu pelien visuaalisuuteen ja aidon tunnelman luomiseen lavastustaiteen ja musiikin avulla. Tilamme ovat viihtyisät ja edustavat.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Pakohuonepeli soveltuu kaikille 15-vuotiaasta ylöspäin. Aikaisempaa kokemusta tai tietämystä ei tarvita, peli soveltuu kaikille. Meille pääsee myös pyörätuolilla.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Varaukset verkossa www.amazed.fi, lisätiedot sekä isot ryhmävaraukset numerosta 0449774155.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.