Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Pole4fit 10 kerran kortti

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Pole4fit 10 kerran kortti

Helsinki
1 henkilöä

130 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
130 €

Tankotanssia tai Sirkusta

Painotamme tankotanssi- ja sirkuskoulullamme harjoittelun hauskuutta ja liikkumisen iloa. Korkeat ja avarat tilamme, monipuoliset ja laadukkaat välineemme sekä ammattitaitoiset ohjaajamme tarjoavat erinomaiset puitteet tankotanssin ja sirkuslajien harrastamiselle aloittelijasta ammattilaiseen.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Kertakäynti viikkotunnilla. Valittavanasi on yhteensä yli 60 viikkotuntia, harjoittelu on mahdollista myös kurssimuotoisesti.. Ei oikeuta osallistumaan workshoppeihin eikä Fresh Start!-tunnille.
Tuntivalikoimaan kuuluu muun muassa tankotanssin tekniikkaa, koreografisia tunteja, kehonhuoltoa sekä sirkuksen eri lajeja.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Lajiemme harrastaminen sopii kaikille pohjakunnosta tai liikuntataustasta riippumatta. Raskaana olevien sekä liikunta- ja tukielinsairauksia sairastavien on hyvä varmistaa lajin soveltuvuus palveluntarjoajalta ennen aloittamista.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Tunnille on hyvä ottaa mukaan lyhyet shortsit, jotta saat kitkaa ihon ja tangon väliin tangolla kiipeillessäsi. Lisäksi shortsien päälle on hyvä pukea pitkät housut lämmittelyn ja jäähdyttelyn ajaksi. Tunneilla voit harjoitella joustavilla tossuilla tai paljain jaloin. Halutessasi voit ottaa lisäksi mukaan säärystimet. Yläosaksi kelpaa esimerkiksi t-paita tai treenitoppi. Etenkin käsikorut on hyvä riisua tunnin ajaksi. Pieni oma pyyhe ja juomapullo tulevat tarpeeseen tunnilla!

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Lahjakortti on yhdelle hengelle.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.