Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Pole4fit Yksityistunti

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Pole4fit Yksityistunti

Helsinki
1 henkilöä

90 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
90 €

Ikimuistoista polttari- ja synttäriohjelmaa tai tehotreeniä yksityisopetuksessa! 

Tankotanssi on tehokas kuntoilumuoto, joka kehittää voimaa, notkeutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Tekniikka juontaa juurensa kiinalaiseen sirkukseen, jossa kiinalainen tolppa on perinteisesti miesten laji. Uudessa sirkuksessa, eurooppalaisessa tolpassa, myös naiset ovat ottaneet lajin omakseen. Painotamme Pole4fitissä harjoittelun hauskuutta ja liikkumisen iloa, tavoitteena silti sirkuksesta tutut näyttävät liikkeet ja liikesarjat. 

Mitä elämyslahjaan sisältyy? 

Tunti pitää sisällään alkulämmittelyt, tankoteknisen osuuden sekä pienet jäähdyttelyt. Tankotekniikkaan kuuluvat sekä pyörähdykset että tangolle kiipeäminen. Yksityistunnin sisällöstä voi lisäksi esittää toiveita, myös koreografinen tunti on mahdollinen.

Harjoitellessa koet nopeasti onnistumisen elämyksiä. Itsensä ylittäminen ja pelkojen voittaminen turvallisessa ilmapiirissä, osaavien ohjaajien avustuksella, tuo itseluottamusta ja kokonaisvaltaisen hyvän olon elämyksen. 

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Lajin harrastaminen sopii kaikille pohjakunnosta tai liikuntataustasta riippumatta. Raskaana olevien sekä liikunta- ja tukielinsairauksia sairastavien on hyvä varmistaa lajin soveltuvuus palveluntarjoajalta ennen aloittamista.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Tunnille on hyvä ottaa mukaan lyhyet shortsit, jotta saat kitkaa ihon ja tangon väliin tangolla kiipeillessäsi. Lisäksi shortsien päälle on hyvä pukea pitkät housut lämmittelyn ja jäähdyttelyn ajaksi. Tunneilla voit harjoitella joustavilla tossuilla tai paljain jaloin. Halutessasi voit ottaa lisäksi mukaan säärystimet. Yläosaksi kelpaa esimerkiksi t-paita tai treenitoppi. Etenkin käsikorut on hyvä riisua tunnin ajaksi. Pieni oma pyyhe ja juomapullo tulevat tarpeeseen tunnilla!

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

Vain osallistujille. Päivänsankarin osallistuessa yksin opetukseen, muu ryhmä voi seurata tuntia veloituksetta.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Lahjakortti yhdelle hengelle.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.