Ride on! Polttarit Suomenhevosen seurassa 20:lle

1 2 3 4 5 (0)
Marttila
20 henkilöä

960 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Ride on! Polttarit Suomenhevosen seurassa

Kylämäen hevostilan polttaripaketti 20 henkilölle tarjoaa päivänsankarille ja koko polttariporukalle sopivasti aktiviteetteja ja rentoa yhdessäoloa. Paikkana toimii hevostilan hyvinvarusteltu saunamökki ja lähimaastot.

Mitä elämyslahja sisältää?
-Saunatilan ja paljun vapaan käytön alkuillasta klo 01 saakka
-1 tunnin kärryajelun Suomenhevosella ja ratsastuskokeilun
- Ruokailun

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Polttaripakettimme soveltuu hyvin myös pikkujouluiksi, työpaikan virkistyspäivään tai vaikka harrastusporukoille. Kokemusta hevosista tarvita etukäteen, vaan kokeneet hevostenhoitajamme ovat apunanne. Saunamökki sijaitsee hevostilan laitamilla, joten seurue saa vapaasti renntoutua illan omassa rauhassaan. Ruokailuun kuuluu 1 pääruokavaihtoehto, salaatit ja leivät. Tilallamme ei ole anniskeluoikeuksia, joten paikan päälle saa tuoda omat juomat.Sijainti

Marttila

Kesto

1 vierailu.

Osallistujat

20 henkilöä

Sää

Vuoden ympäri.

Lisätiedot

Tiesitkö?

Polttaripakettiin on erillisestä maksusta mahdollista yhdistää myös melontaa, värikuulasotaa tai vaikka sumopainia. Saunan lähelllä erillisessä rakennuksessa on hotelllihuoneita ja mahdollisuus yöpyä tilalla. Kysy lisää päivää varatessasi!


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.