Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Virtuaalitodellisuus 1–3 henkilölle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Virtuaalitodellisuus 1–3 henkilölle

Tampere
1-3 henkilöä

36 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
36 €

Portaali - Laajenna todellisuuttasi

Oletko joskus kuvitellut pääseväsi hetkessä vuoren huipulta merten syvyyksiin tai avaruuden taisteluista zombien ympäröimäksi? Enää ei mielikuvituskaan ole rajana kun hyppäät Portaalin virtuaalimaailmoihin!

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahjan saaja saa virtuaalielämystilan käyttöön itselleen ja kahdelle kaverille 60 minuutin ajaksi. Tilassa on VR -laitteet joita yksi pelaaja käyttää kerrallaan ja jonka aikana muut voivat seurata touhuja television välityksellä.

Tiimi saa tunnin aikana vapaasti valita ja vaihdella Portaalin valikoimasta löytyvien pelien ja elämysten väliltä. Tekemistä riittää varmasti jokaisen mieleen, pidit sitten räiskinnästä, seikkailusta, kauhusta tai elämyksistä.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Virtuaalielämys sopii kaikille, jotka haluavat pitää hauskaa ystävien tai perheen seurassa tai pysyä mukana teknologian kehityksessä ja uusissa ilmiöissä. Perheen pienimpien voi olla vaikea käsittää virtuaalimaailmaa, joten elämyksiä suositellaan yli 10 -vuotiaille. Yläikarajaa taas ei ole ja Portaalissa onkin vietetty jopa 74 -vuotis synttärit.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Tampere

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

1-3 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Saavu paikalle hyvissä ajoin!


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:


Asiakkaiden mielipiteet (1)

Jari

Hieno kokemus ja hyvät tilat

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.