Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Profiilikuvaus kahdelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Profiilikuvaus kahdelle

Helsinki
2 henkilöä

135 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
135 €

Ammattikuvaajan kuvattavana

Kaikki tietävät, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Haluaisitko lahjoittaa läheisillesi muistoja, joita voimme vaalia kuvien kautta? Yhteiskuva vanhemman, isovanhemman tai muun sukulaisen kanssa on korvaamaton lahja ja toimii muistutuksena lähimmäisen rakkaudesta joka päivä. 

Kännykän selfie-kamera jää nyt kakkoseksi, kun lahjan vastaanottajat pääsevät ammattilaiskuvaajan ja tämän kuvausvälineistön eteen. Valaistus, kulmat ja kasvojen ilmeet sommitellaan huolellisesti täydellisen hetken kaappaamiseksi – tämän kuvan kehtaa jo laittaa hyllyyn näytille!

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahja sisältää yhden yhteiskuvan sekä yksittäiskuvat molemmista osallistujista digitaalisesti toimitettuna. Yhteiskuva voi olla kokovartalokuva, kasvokuva tai puolivartalokuva. Kuvaus voi olla myös työkaverusten tiimikuva.

Kenelle elämyslahja sopii?

Lahja sopii kaikille pariskunnille, sukulaisille ja ystävyksille, jotka haluavat vaalia yhteisiä hetkiä ja muistoja vielä pitkään.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Lisäkuvat 25 € per kappale.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.