Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Purjehduksen Starttikurssi

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Purjehduksen Starttikurssi

Helsinki
1 henkilöä

330 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Starttikurssi purjehdukseen

Pärskeen starttikursseilla opetellaan purjehtimaan Melges 24-purjeveneellä. Melges 24 on 7,32 metriä pitkä kevytkölivene. Se on neljän hengen kilpavene ja erinomainen alkeiden opetteluun. Kursseilla harjoitellaan neljänä päivänä nousujohteisesti rannasta lähtö, rantautuminen, eri suuntiin purjehtiminen, käännökset, ohjaaminen ja purjeiden käyttö. Kurssilaiset purjehtivat venettä täysin itse ja oppivat itsenäiseksi veneenkäsittelijäksi yhden kurssin aikana.

Starttikurssi kestää yhteensä 20 h. Kurssin koko on viisi purjehtijaa.

Tukisatamana toimii Merenkävijät ry:n satamasaari Suomenlinnan kyljessä. Saareen pääsee lautalla, joka lähtee Ursulan laiturin päästä (Ehrenströmintie 3). Saaresta löytyy pukuhuoneet, vessat, tilaussauna ja ravintola Särkänlinna.

Kurssin hintaan sisältyy veneet, koulutusmateriaali, lauttamatkat saareen, kelluntaliivit ja purjehdusasut kurssilaisten käyttöön, pukuhuoneet, koulutetut ja kokeneet purjehduskouluttajat.

Esimerkkiaikataulu:
Ti 17-21
To 17-21
La 12-18
Su 12-18

Kenelle Elämyslahja soveltuu?

Elämyslahja soveltuu loistavasti kaikille purjehduksesta kiinnostuneille vaikkapa valmistujaislahjaksi, ylioppilaslahjaksi tai syntymäpäivälahjaksi.

Purjehduskausi 1.5.-30.9.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Sään mukainen ulkovaatetus.

Kesto

Yhteensä 20 tuntia

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Sääolosuhteiden salliessa Kesäkaudella.


Vaihtoehtoiset elämykset:

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.