Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Kesäpurjehdusretki Suomenlahdella kahdelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Kesäpurjehdusretki Suomenlahdella kahdelle

Helsinki
2 henkilöä

165 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
165 €

Kesäpurjehdusretki Suomenlahdella

Pärskeen kahden tunnin kesäpurjehdusretki alkaa Särkän saarelta Kaivopuiston edustalta. Turvallisuuskoulutuksen jälkeen osallistujat pääsevät kokeneen kipparin kanssa purjehtimaan tukevaa ja ketterää Melges 24 -kevytkölivenettä Suomenlinnan ja muiden Helsingin edustan saarien ympärillä. Veneeseen mahtuu kipparin lisäksi enintään kuusi henkilöä.

Retki voidaan toteuttaa mahdollisuuksien mukaan täysin osallistujien toiveiden mukaisesti. Purjehdusretkellä voidaan käydä katsomassa maisemia mereltä päin, opetella purjehduksen alkeita, hakea vauhdin hurmaa, ottaa aurinkoa. Retkeä voidaan räätälöidä lahjansaajan toiveiden mukaan esimerkiksi valitsemalla tietty reitti tai rantautumispaikka tai vaikka järjestämällä aftersail rantautumisen jälkeen. Kysy lisää retkeä varatessasi!

Lahjan saaja voi koota oman miehistönsä ja varata sopivan lähtöajan netistä. Tämän helpommaksi vesille lähteminen ei tule!

Lahja sisältää
• kesäpurjehdusretken, josta vesillä 1,5 tuntia
• turvallisuuskoulutuksen ja kelluntaliivit, purjehdushaalarin ja -takin lainaksi
• yhteysalusmaksun Särkälle

Kenelle Elämyslahja soveltuu?

Kesäpurjehdusretki sopii lahjaksi polttareihin, ylioppilaalle, valmistuneelle, syntymäpäiväsankarille tai kaveriporukoille, jotka haluavat kokeilla purjehdusta.

Purjehduskausi 1.5.-30.9.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Sään mukainen ulkovaatetus.

Kesto

Noin 1,5 h

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Sääolosuhteiden salliessa Kesäkaudella.Vaihtoehtoiset elämykset:


Elämystestaajan kommentti

Jannika

Tapasimme kokeneen kipparin Kaivopuiston rannassa, josta suuntasimme lautalla kohti Särkän saarta. Pelastusliivien päälle pukemisen jälkeen alkoi hieman jännittää, sillä en ollut ikinä käynyt purjehtimassa. Pian astuimme veneeseen ja lähdimme purjehtimaan Helsingin edustalle. Pääsimme heti auttamaan purjeiden kiristämisessä ja vähän väliä hypimme puolelta toiselle. Pääsimme myös ohjaamaan venettä, joka oli kivaa ja yllättävän helppoa.

 

Purjehdusretki oli todella mukava elämys, joka kannattaa varsinkin kokea aurinkoisena päivinä. Pilvinen sääkään ei haitannut, sillä ensimmäinen kerta purjeveneen kyydissä oli niin jännittävä ja hauska kokemus. Veneessä oli todella mukavaa istua ja nauttia maisemista. Välillä pulssi pääsi nousemaan veneen mennessä kallelleen käännöksissä, mutta siihenkin tottui nopeasti. Suosittelen purjehdusretkeä kaikille, sillä se on mahtava tapa viettää kesäpäivä vesillä.

 

Miksi juuri tämä elämys?


  • Sopii kaikille jotka pitävät veneilystä
  • Osallistujien toiveet otetaan huomioon reitissä
  • Pääsee nauttimaan kauniista maisemista ja purjehtimisesta

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.