Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Raakakakku Workshop kahdelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Raakakakku Workshop kahdelle

Helsinki
2 henkilöä

128 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
128 €

Helppoa, trendikästä ja maistuvaa

Workshopissa pääset tutustumaan raakakakkujen ihmeelliseen maailmaan, tutustut uusiin raaka-aineisiin ja ennenkaikkea pääset tekemään herkullisia ja terveellisiä raakakakkuja kivassa porukassa. Takaamme, että osaat tehdä herkullista ja terveellistä kakkua Workshopin jälkeen.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tähän kolmen tunnin mittaiseen elämykseen sisältyy raakakakku työpaja, jossa lahjan saaja oppii raakakakun valmistamisen salat. Tässä elämyksessä ei istuta toimettomana kun joku muu tekee, vaan osallistujat pääsevät itse tekemään ja oppimaan niksit, joilla raakakakun teko onnistuu aina.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

3 tuntia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Varaa aikaa Workshopille noin 3 tuntia.

WorkShop järjestetään kun osallistujia on 10, muuten tapahtumaa joudutaan mahdollisesti siirtämään.Vaihtoehtoiset elämykset:


Elämystestaajan kommentti

Pinja

En mielestäni pidä itseäni erityisenä mestarileipurina, joten oli hiukan mietteliäs, minkälaisen lopputuloksen saisin itse aikaiseksi raakakakkujen parissa. Mutta pakkohan tätä nykytrendien mukana tuomaa superfood-kokkailua oli kokeilla! Muutaman tunnin aikana sain hyvän käsityksen eri raaka-aineiden merkityksestä ja mitkä ovat raakakakun leipomisen perusperiaatteet. Ja mikä tärkeintä, itse tekemällä pääsin hyvin sisäistämään uusia asioita eikä tarvinnut ainoastaan tyytyä katosmaan vierestä. Leipomisen jälkeen ymmärsi, kuinka helppoa vastaava tekeminen on kotona. Raaka-aineet saa hankittua lähes poikkeuksetta kaikista ruokakaupoista ja kuinka paljon terveysvaikutuksia ne sisältävät. Lisäksi kakut säilyvät jääkaapissa jopa kuukausia. Näitä voi siis herkutella pidemmän aikaa!

 

Miksi juuri tämä elämys?

 

  • Kokematonkin kokki innostuu helposti
  • Paljon tietoa raaka-aineista ja valmistuksesta
  • Aika kuluu leppoisasti, kun pääsee itse tekemään koko ajan


Asiakkaiden mielipiteet (2)

Susanna

Ihanaa! Nyt osaan tehdä raakakakkuja <3

Hannes

Sopii täydellisesti firmojen tiimipäiviin. Rakentaa tiimityötä sekä rentouttaa kivasti. Miksei polttareissakin toimisi. Erittäin jees!

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.