Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Raakakakku Workshop kolmelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Raakakakku Workshop kolmelle

Helsinki
3 henkilöä

192 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
192 €

Helppoa, trendikästä ja maistuvaa

Nyt on aika opetella kermakakkureseptin tilalle terveellisempi vaihtoehto! Tässä workshopissa päästään tutustumaan raakakakkujen ihmeelliseen maailmaan, uusiin raaka-aineisiin ja ennen kaikkea tehdään herkullisia ja terveellisiä raakakakkuja porukalla hyvässä hengessä.

Vaikka kakkutyöpaja kuulostaakin ensikuulemalta epäilyttävästi sokeriherkuttelulta, niin tarjolla olevat raaka-aineet ja ohjaajien ammattitaitoinen opastus takaavat, että perinteisistä kakuista voi tehdä myös terveellisiä versioita: työpajan jälkeen osallistujat osaavat leipoa herkullisia ja terveellisiä kakkuja kuin käden käänteessä.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tähän kolme tuntia kestävään elämykseen sisältyy raakakakkutyöpaja kolmelle henkilölle, jonka aikana opetellaan raakakakun valmistamisen salat. Tässä elämyksessä ei istuta toimettomana muiden puuhaillessa, vaan osallistujat pääsevät itse tekemään ja oppimaan niksit, joilla raakakakun teko onnistuu aina hauskalla tavalla. 

Kenelle elämyslahja sopii?

Raakakakkujen maailma vetää puoleensa herkkusuita ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tästä lahjasta ilahtuvat erityisesti makean ystävät ja läheiset, jotka ymmärtävät laadukkaiden raakakakkujen terveyshyödyt.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

3 tuntia.

Osallistujat

3 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Workshopille kannattaa varata aikaa noin 3 tuntia.

Työpaja järjestetään kun osallistujia on 10 henkiilöä, muuten tapahtumaa joudutaan mahdollisesti siirtämään.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.