Radiance-kasvohoito

1 2 3 4 5 (0)
Jyväskylä
1 henkilöä

70 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Kasvohoitoa laadukkaimmilla aineksilla

Medik8 radiance-kasvohoito on iholle todellinen vitamiinipommi. Ihoa kirkastavassa ja kiinteyttävässä hoidossa kasvoille tehdään tuplakuorinta, jossa käytetään laadukkaita bamburakeita ja entsymaattista kuorintaa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Kasvoille tehdään rentouttava hieronta, jossa iholle hierotaan C-vitamiiniseerumia sekä ihoa hellivää öljyä. Lopuksi hoito viimeistellään täyteläisen tuntuisella C-vitamiininaamiolla. Medik8:n tarjoama ihonhoitoteknologia takaa, että lopputuloksena iho hehkuu kauneutta ja hyvinvointia.

Mitä elämyslahja sisältää?

75 minuuttia kestävä Medik8-kasvohoito on täydellinen kasvohoitokokonaisuus, joka huomioi jokaisen kävijän ihon yksilölliset vaatimukset. Elämykseen sisältyy seuraavat edut:

  • Ihoa kiinteyttävä ja kirkastava hoito
  • Tuplakuorinta
  • Rentouttava hieronta
  • Viimeistely C-vitamiininaamiolla

Kenelle elämyslahja sopii?

Lahja sopii kaikille läheisille, jotka kaipaavat hemmottelua ja kirkastusta kasvojensa iholle. Tarvittaessa kasvohoidossa huomioidaan myös osallistujan ihon rajoitukset ja muokataan hoitoa tälle sopivammaksi, joten lahja sopii laajalti kaikille ihotyypeille.Sijainti

Jyväskylä

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

75 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.