Crosskart-kokeilupaketti

1 2 3 4 5 (1)
Loppi
1 henkilöä

390 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Armotonta kyytiä radalla

Crosskart on kevyt putkirunkoinen auto, joka kiihtyy nollasta sataan 3,5 sekunnissa. Laji on suosittu kaikissa Pohjoismaissa ja tällä hetkellä crosskart on nopein radoilla ajettava kulkupeli. 

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Elämys alkaa kalustoon tutustumisesta ja turvaohjeista. Ensimmäisessä ajovaiheessa asiakas tulee ralliauton kyytiin. Tässä vaiheessa esitellään rata, suunnitellaan ajolinjoja ja otetaan tuntumaa radan eri kohtiin ja vauhtiin, 3-5 kierrosta.

Toisessa vaiheessa asiakas hyppää itse hurjan CrossKart-auton ohjaamoon ja ajaa sillä kaksi 5 kierroksen vetoa. Lopuksi asiakas istuu uudelleen ralliauton kyytiin, ja otetaan vielä tuntumaa kilpavauhtiin rallicross-radalla.

Tässä elämyksessä asiakas saa kokeilla nopeinta rallicross-radoille tarjolla olevaa kalustoa. Crosskart -autolla pääsee todella hyvin konkreettiseen tuntumaan kilpaa ajamisesta ja omista taidoistaan.


Sijainti

Loppi

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarvittavat ajovarusteet annetaan paikan päältä.

Kesto

30-40 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Järjestäjä päättää milloin ajotilaisuus keskeytetään turvallisuuteen viitaten, esimerkiksi rankkasade ja on velvollinen järjestämään uuden ajotilaisuuden, jos ajotilaisuus peruuntuu kelin tai teknisten ongelmien takia. Rata voi tässä tapauksessa myös vaihtua, mutta ei tuota lisäkorvauksia asiakkaalle.

Lisätiedot

Hintaan sisältyy bensat, ratavuokra, renkaat. Osallistujilta vaaditaan ajokorttia sekä vähintään 18 vuoden ikää. Aikaisempaa kilpakuljettajan kokemusta ei tarvita. Maksimi pituus noin 196 cm, paino noin 120 kg. Promilleraja on ehdoton nolla.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.