Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Laavutaivallus kahdelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Laavutaivallus kahdelle

Vanhamäki
2 henkilöä

130 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Rentouttava ratsastusmatka kahdelle

Ratsastaminen on todella rauhoittava harrastus kiireisen arjen vastapainoksi. Maastotaivallus hevosilla on erinomainen elämyslahja kaikille ratsastuksesta pitäville, mutta myös heille, jotka eivät vielä ole päässeet kokeilemaan ratsastushetken tarjoamaa elämystä.

Mitä elämyslahja sisältää?

  • Runsaat kaksi tuntia ratsastusaikaa hiljaisilla poluilla ja rauhallisilla teillä
  • Ihanat metsäpolut avautuvat jalkojen alla, ja matka taittuu ratsastajien tasosta riippuen reippaasti tai rauhallisesti kulkien
  • Tauolla nautitaan kuumaa juomaa ja pikkupurtavaa sekä paistetaan makkaraa
Kenelle elämyslahja soveltuu?

Tämä elämyslahja sopii erityisen hyvin ratsastuksesta nauttivalle henkilölle. Ei kuitenkaan haittaa, vaikka lahjansaaja ei olisi mestari hevosen selässä, sillä aiempaa kokemusta ratsastamisesta ei tarvita. Matkan vauhti sovitetaan täysin ratsastajien taidon mukaan. Sen lisäksi hevoset satuloidaan lännensatuloilla, joissa on mukava ja tukeva istua. Hevoset ovat maasto- ja liikennevarmoja.

 

 

Ratsastus oli mukana Suomen paras elämys -kilpailussa. Lue elämystestaajien kokemukset!

 


Ratsastuksessa hevosen selässä istuva ratsastaja hallitsee hevosta niin sanottuja apuja käyttämällä eli painollaan, jaloillaan, käsillään eli ohjilla ja mahdollisesti myös äänellään. Hevonen on opetettu tietyistä hienovaraisista merkeistä muuttamaan nopeuttaan, kääntymään, pysähtymään, vaihtamaan askellajiaan ja niin edelleen.

Sijainti

Vanhamäki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti, kannalliset kengät, joustavat housut ja jos on omia varusteita (esim. kypärä), saa ottaa mukaan.

Kesto

2-2,5 tuntia.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Ei rajoituksia.


Vaihtoehtoiset elämykset:

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.