Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Romanttinen kuvauspaketti kahdelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Romanttinen kuvauspaketti kahdelle

Helsinki
2 henkilöä

200 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
200 €

Romanttinen kuvaus elää valokuvissa ikuisesti

Virkistävän erilainen lahja kippojen ja kuppien sijasta! Anna lahjaksi ammattivalokuvaajan ottamat kuvat hääparista. Romanttiset tunnelmat säilyvät ikuisesti ystäviesi muistoissa kauniiden kuvien avulla.

Romanttiset tunnelmat ikuistetaan upeisiin valokuvaajan ottamiin kuviin. Jokainen kuvaus suunnitellaan lahjan saajan toiveiden mukaisesti. Lahja sisältää kuvauksen studiossa taustakankaalla sekä 10 kuvaa digitaalimuodossa.

Kyseessä on ikimuistoinen lahja esimerkiksi ystäväpariskunnalle.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Studiolla on paljon rekvisiittaa ja kankaita, joita voi kietoa kuvauksellisesti ja kauniisti, vaihtoehtoisesti voit ottaa omasi mukaan, ja ohjeita annetaan mielellään kuvausaikaa buukatessa.

Kesto

30 minuuttia.

Osallistujat

Ystävä tai perhe voi olla Studiossa mukana.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Lahja on tarkoitettu 2:lle hengelle, mutta vaihtoehtoisesti voi bouduar kuvauksen kuvata myös yksin. Studiolta on mahdollista tilata lisähintaan lisäkuvia ja tauluja tehdyistä kuvista. Kaikki kuvaukset ajanvarauksella.Vaihtoehtoiset elämykset:


Asiakkaiden mielipiteet (1)

Hena

Lahjan lunastaminen oli helppoa, annettuani koodin sain ohjeita eteenpäin ja sain varauksen lunastettua muutamassa minuutissa. :)

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.