Sail 'n' Dine - ruokailu merellä kahdelle

1 2 3 4 5 (0)
Tallinn
2 henkilöä

96 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Merellinen Tallinna illallisen äärellä 

Höyrylaiva Katharina on tyypillinen pohjoismainen rannikkomatkustaja-alus, joka rakennettiin vuonna 1964 Ulstein Mekaniske Verkstedin tehtaassa Ulsteinsvikissä, Norjassa. Nyt Tallinnasta lähtevällä höyrylaivalla tarjotaan buffet-illallinen Suomenlahden kauniista maisemista nauttien – tällä retkellä on havaittavissa todellista historian havinaa.

Mitä elämyslahja sisältää?

Aikoinaan Katharina ja muut pohjoismaiset höyryalukset olivat kiireisiä palvellessaan Itämeren rannikkokyliä ja saaria, mutta tänä päivänä vanha laiva tarjoaa kävijöilleen rentouttavia iltoja herkullisen ruoan merkeissä. Pakettiin sisältyy romanttinen illallisristeily kahdelle sekä buffet-illallinen laivan grillistä. (Sisältää alkoholivapaat juomat sekä kahvin, teen ja veden. Alkoholin nauttiminen ja tupakointi on aluksella kielletty.)

Kenelle elämyslahja sopii?

Illallisristeily sopii erityisesti Tallinnassa vieraileville pariskunnille, valmistujaislahjaksi ja tarjouksia yhdistelemällä esimerkiksi kaveriporukoille.


Sijainti

Tallinn

Vaatteet

Säähän sopiva vaatetus

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Lämpimän kauden aikana

Lisätiedot

Lähtö Tallinnan Vesitasosatamasta joka päivä kello 18.00. Ennakkovaraus välttämätön. Alkoholin nauttiminen ja tupakointi kielletty!


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.