Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Flowparkkaus®: päivä seikkailupuistossa kuudelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Flowparkkaus®: päivä seikkailupuistossa kuudelle

Turku, Lappeenranta
6 henkilöä

150 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
150 €

Hauskaa yhdessäoloa - seikkailupäivä kuudelle!

Kärvisteleekö ystäväsi liikaa neljän seinän sisällä? Puutuuko hänen takamuksensa päivisin pulpetissa tai toimistotuolissa? Haluaisiko hän heittää arkimurheet narikkaan ja olla hetken vapaana kuin taivaan lintu?

Flowpark on kaikenikäisille tarkoitettu seikkailuhuvipuisto, jossa pääsee liikkumaan hauskalla tavalla 18 eritasoisella seikkailuradalla, yli 120 tehtävässä! Radat on rakennettu 0,5-20 metrin korkeudelle eläviin puihin. Tehtävät sisältävät mm. heiluvia polkuja, keinuja, verkkoja, liaaneja, vaijeriliukuja… Haasta itsesi ja kaverisi!

Mitä elämyslahja sisältää?

  • Seikkailun kaikilla 18 radalla. Radat on luokiteltu neljään eri vaikeusasteeseen, joten haastetta riittää kaikentasoisille flowparkkaajille.
  • Ohjaajan pitämän alkuopastuksen ja testiradan suorittamisen ennen varsinaisille radoille lähtöä.
  • Radoilla liikkumista varten tarvittavat kiipeilyvarusteet.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Flowparkkaus haastaa löytämään rajansa ja ylittämään ne valvotuissa, turvallisissa olosuhteissa. Liikuntaa, yhdessäoloa ja ulkoilmaa samassa paketissa! Jos kiipeily ei kiinnosta koko ryhmää, voi osa joukosta seurata menoa maan kamaralta kannustaen lahjansaajan suoriutumista parhaansa mukaan. Lahja soveltuu myös isommalle, kunnoltaan eritasoiselle porukalle.

Tiesitkö?
Flowparkkaus eli puistovirtailu on mielen ja taitojen välinen mittelö, joka tuottaa fysiologista ja mentaalia mielihyvää aktiivisen toiminnan seurauksena.

Flowpark oli mukana Suomen paras elämys -kilpailussa. Lue elämystestaajien kokemukset!


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Turku, Lappeenranta

Vaatteet

Vaatteiden ja kenkien tulisi mahdollistaa helppo liikkuminen.

Kesto

Kannattaa varata vähintään 2-3 tuntia, helposti vierähtää koko päiväkin!

Osallistujat

Kamerat mukaan!

Sää

Toukokuu-syyskuu. Tarkemmat aukioloajat löytyvät osoitteesta http://flowpark.fi/

Lisätiedot

Radoilla edetään turvavaijeriin kytkettynä asianmukaisilla kiipeilyvarusteilla. Ennakko-osaamista ei tarvita, vaan jokainen seikkailija opastetaan toimintaan. Radoilla ollessaan seikkailija on koko ajan valjaista kytkettynä turvavaijeriin, mikä estää putoamisen. Alaikäisiltä edellytetään huoltajan lupa seikkailuun. Ratojen pituusrajat ovat 120cm/150cm. Puistossa on erikseen kolme matalalla kulkevaa myös pienemmille lapsille soveltuvaa rataa.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:


Asiakkaiden mielipiteet (1)

juulia

Lahjan lunastaminen sujui ongelmitta vaikka Turun flowparkissa oli kyseisellä hetkellä aika ruuhkaisaa. Mahtavaa, että lappuja ei tarvinut tulostaa vaan kaiken pystyi hoitamaan sähköisesti!

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.