Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Flowparkkaus®: päivä seikkailupuistossa yhdelle Turussa

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Flowparkkaus®: päivä seikkailupuistossa yhdelle Turussa

Turku
1 henkilöä

25 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
25 €

Hauska lahja joka kannustaa liikkumaan

Kärvisteleekö ystäväsi liikaa neljän seinän sisällä? Puutuuko hänen takamuksensa päivisin pulpetissa tai toimistotuolissa? Haluaisikohan hän heittää arkimurheet narikkaan ja olla hetken vapaana kuin taivaan lintu? Jos luulet näin, lahja seikkailuhuvipuistossa on tehty juuri ystävääsi varten.

Flowpark on kaikenikäisille tarkoitettu seikkailuhuvipuisto, jossa pääsee liikkumaan hauskalla tavalla 18 eritasoisella seikkailuradalla, yli 120 tehtävässä! Radat on rakennettu 0,5-20 metrin korkeudelle eläviin puihin. Tehtävät sisältävät mm. heiluvia polkuja, keinuja, verkkoja, liaaneja, vaijeriliukuja… Haasta itsesi ja kaverisi!

Mitä elämyslahja sisältää?

  • Seikkailun kaikilla 18 radalla. Radat on luokiteltu neljään eri vaikeusasteeseen, joten haastetta riittää kaikentasoisille flowparkkaajille. 
  • Ohjaajan pitämän alkuopastuksen ja testiradan suorittamisen ennen varsinaisille radoille lähtöä.
  • Radoilla liikkumista varten tarvittavat kiipeilyvarusteet.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Tämä lahja haastaa lisäksi lahjansaajan löytämään rajansa ja ylittämään ne valvotuissa, turvallisissa olosuhteissa. Lisäksi nautitte iloisesta yhdessäolosta toisianne kannustaen ja haastaen. Jos vaijereiden kanssa kiipeily ei kiinnosta koko ryhmää, voi osa joukosta seurata menoa turvallisesti maan kamaralta, kannustaen lahjansaajan suoriutumista parhaansa mukaan. Lahja soveltuu siis myös isommalle, kunnoltaan eritasoiselle porukalle. 

Tiesitkö?
Flowparkkaus eli puistovirtailu on mielen ja taitojen välinen mittelö, joka tuottaa fysiologista ja mentaalia mielihyvää aktiivisen toiminnan seurauksena.

Kokemuksia:


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Turku

Vaatteet

Sään mukainen ulkovaatetus. Vaatteiden tulisi mahdollistaa helppo liikkuminen ja kenkien olla tukevat. Suosittelemme myös hanskoja.

Kesto

Kannattaa varata vähintään 2-3 tuntia, helposti vierähtää koko päiväkin!

Osallistujat

Kamerat mukaan!

Sää

Avoinna touko-lokakuu. Tarkemmat aukioloajat www.flowpark.fi/turku. Ympäri vuoden ryhmille tilauksesta.

Lisätiedot

Radoilla edetään turvavaijeriin kytkettynä asianmukaisilla kiipeilyvarusteilla. Ennakko-osaamista ei tarvita, vaan jokainen seikkailija opastetaan toimintaan. Radoilla ollessaan seikkailija on koko ajan valjaista kytkettynä turvavaijeriin, mikä estää putoamisen. Alaikäisiltä edellytetään huoltajan lupa seikkailuun. Ratojen pituusrajat ovat 120cm/150cm. Puistossa on erikseen kolme matalalla kulkevaa myös pienemmille lapsille soveltuvaa rataa.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Näytetään: 53
Suodatin

Elämystestaajan kommentti

Tommi

Vehreä ympäristö ja korkeat puut yhdistettynä erilaisiin kiipeilyratoihin, tämähän kuulostaa huikealta! Kun saavuin paikanpäälle ja näin, kuinka korkealle valtavat köysiviritelmät oikeasti ylettyivät, alkoi jännitys lievästi sanottuna kasvamaan. Ensimmäisen radan kokeilun jälkeen huomasi, että haasteet tulisivat vain kasvamaan katsellessa haastavampia ratoja. Mutta kun matka pitkin liukuvaijeria alkoi puusta puuhun, tunne oli vapauttava!

 

Kun lopulta olin saanut turvavarusteeni riisuttua, olo oli väsynyt mutta itsensä ylittänyt. Haasteita kuitenkin jäi haastavampien ratojen suhteen, vähänkin kunnianhimoa omistavat henkilöt haluavat tulla varmasti uudestaan kohti korkeuksia.

 

Miksi juuri tämä elämys?

 

• Hyvin jännittävä ja samalla turvallinen
• Hauska tapa nauttia korkeuksista
• Kehittää kroppaa monipuolisesti


Asiakkaiden mielipiteet (1)

 

Todella kätevä tapa saada/antaa lahja toisella paikkakunnalla asuvalta/lle. Päivä flow-parkissa vallan mainio.

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.