Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Seikkailua yläilmoissa kahdelle lapselle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Seikkailua yläilmoissa kahdelle lapselle

Helsinki
2 henkilöä

28 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Nyt on KORKEE aika

Jos haluat antaa lapsellesi unohtumattoman seikkailun raikkaassa suomalaisessa mäntymetsässä, on KORKEE aika lähettää hänet kohti Helsingin Mustikkamaata. Vai miltä tuntuisi istua keinussa puun latvassa, ihailla saaren maisemia ja seuraavassa hetkessä liukua metsän halki valjaiden varassa?

KANTORADAT

KORKEE Kanto -radat on suunniteltu erityisesti kaikkein pienimmille seikkailijoille. Kolme hauskaa ja jännää seikkailurataa sekä kiipeilyvarusteet antavat mitä parhaimman fiiliksen ja seikkailuelämyksen. Samalla radat haastavat ja kehittävät seikkailijoiden tasapainoa sekä motorisia ominaisuuksia.

Radoilla on helppokäyttöinen Kanopeo Saferoller –jatkuvavarmisteinen kiipeilypuistoihin suunniteltu turvajärjestelmä, joka estää seikkailijaa tippumasta radalta.

KORKEE Kanto -radat:

  • Suunniteltu 90-140 cm pituisille, max. 40 kg junioreille
  • Tehtävien vaikusaste helppo / helpohko
  • Yhteensä 20 tehtävää ja vaijeriliukua – 3 eri rataa
  • Pisin vaijeriliuku (ZIP line) 38 m.
  • Aikuinen voi tarvittaessa kulkea koko radan seikkailijan vierellä ohjaamassa ja auttamassa
  • Rata-alueella istumapaikkoja vanhemmille ja seikkailijoille
  • Radat kulkevat noin 1 m korkeudella
  • Seikkailijoilla kiipeilyvarusteet: turvavaljaat, kypärä ja Saferoller-turvalaite.

Mitä elämyslahja sisältää?

Seikkailun kaikilla radoilla ( Kolme hauskaa ja jännää seikkailurataa) kahdelle lapselle 3 tunnin ajan valjaiden lunastamisesta.

Koulutuksen, kiipeilyvarusteet ja aimo annoksen hauskanpitoa!

Kenelle elämyslahja soveltuu?

N. 2-6 vuotiaille ja 90-140 cm lapsille. Seikkailupuisto KORKEE, Mustikkamaa sekä Korkeasaari tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön lasten yhteiseen hauskanpitoon. Sopii erinomaisesti myös synttäreiden tai muiden vastaavien lastenkutsujen ohjelmanumeroksi.

Lahja kehittää motoriikkaa, itsetuntoa ja yhteishenkeä sekä toimii ensimmäisenä mahdollisuutena lapselle korkeapaikankammon selätttämiseen ja itsensä ylittämiseen. Ystävien menoa yläilmoissa on hauska seurata myös maasta käsin, joten kiipeilyn väliin jättävät kannustusjoukotkin kannattaa ottaa mukaan!


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Säänmukainen ulkovaatetus. Vaatteiden tulisi mahdollistaa helppo liikkuminen ja kenkien olla tukevat. Suosittelemme myös hanskoja.

Kesto

3 tuntia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Touko-lokakuu. Tarkemmat aukioloajat www.korkee.fi

Lisätiedot

Radoilla ollessaan seikkailija on koko ajan valjaista kytkettynä turvavaijeriin, mikä estää putoamisen. Alaikäisiltä edellytetään huoltajan lupa seikkailuun. Ratojen pituusrajat ovat 90-140 cm, max 40kg.


Vaihtoehtoiset elämykset:

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.