Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Serenan yhdistelmälippu - vesipuisto + Serena Ski (2:lle)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Serenan yhdistelmälippu - vesipuisto + Serena Ski (2:lle)

Espoo
2 henkilöä

78 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Serenaa koko rahalla

Tämä lahja tarjoaa kahdelle hengelle hauskan päivän lasketellen ja vesiaktiviteeteistä nauttien. Osallistujat pääsevät koko päiväksi Serena Skin vauhdikkaisiin laskettelurinteisiin sekä pohjoismaiden suurimpaan sisävesipuisto Serenaan.

Laskettelun jälkeen on nautinnollista pulahtaa yhdessä trooppisen lämpimään veteen. Serenassa on ihania vesiputouksia, terassi- ja porealtaita sekä upea kallioon louhittu saunaosasto, joka on saanut jo klassikon maineen. Vauhdista pitävät rakastuvat vesiliukumäkeen ja mahtavan aaltoaltaan maininkeihin. Villivirrassa vaihtelevat kuohuvat kosket ja rauhoittavat suvannot, ja Black Hole -putkiliukumäen valo- ja äänitehosteet tuovat liukuun huikeaa tunnelmaa.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Lahjaan sisältyy pääsy 2:lle hengelle Serana Ski –hiihtokeskukseen sekä vesipuisto Serenaan. Liput ovat voimassa yhden päivän.

Serena Ski –hiihtokeskuksessa on yhteensä viisi valaistua rinnettä ja lastenrinne, joiden kunnostuksesta huolehditaan päivittäin. Rinteiden korkeusero on 60 metriä ja pituudet 300 – 400 metriä. Lisäksi keskuksessa on kaksi street-rinnettä lautailijoille ja new school –hiihtäjille. Lapsien ja aloittelijoiden käytössä on kaksi ilmaista lastenhissiä.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Tässä on takuulla kiva talvinen elämys jaettavaksi vaikkapa puolison, kaverin tai lapsen kanssa.


Sijainti

Espoo

Vaatteet

Uimavaatteet. Vaatetus riippuen sääolosuhteista, kurssille tulijalla täytyy olla omat laskettelusukset tai lumilauta ja kypärä.

Kesto

1 päivä.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Talvikaudella.

Lisätiedot

Lahjakortti sisältää päivälipun Serena Ski hiihtokeskukseen ja Serena vesipuistoon.

Hinta ei sisällä älykorttia, vaan asiakas voi tuoda oman uudelleenladattavan älykorttinsa tai ostaa sen Serenasta erikseen.


Palvelun toteuttaja

Vaihtoehtoiset elämykset:

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.