Sokkotreffit pimeässä

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
1 henkilöä

70 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Sokkotreffit pimeässä

Sokkotreffit pimessä on ainutlaatuinen tilaisuus tavata mahdollinen uusi kumppani!

Mitä elämyslahja sisältää?

Illan aikana nautit sokkotreffikumppanisi kanssa kolmen ruokalajin illallisen pilkkopimeässä. Näet treffikumppanisi valossa vasta illallisen päätyttyä, jonka jälkeen teillä on tilaisuus sopia jatkosta. Näillä treffeillä ei tarvitse pelätä, että hampaan välissä on salaatinlehti, tai että sotkee syödessään. Pimeällä illallisella voit vain keskittyä tutustumaan toiseen ilman paineita.

Kenelle elämyslahja sopii?

Elämyslahja sopii sinkulle, joka haluaa tutustua uusiin ihmisiin. Sokkotreffit pimeässä on mahtava lahjaidea henkilölle, joka ei meinaa millään löytää sitä oikeaa. Yllätä avarakatseinen sinkku-ystäväsi hauskalla lahjalla!

Illalliselle osallistuu useampi sokkotreffipari. Parit valitaan samasta ikäluokasta. Tilaisuuden kesto noin 2,5 tuntia. Sokkotreffit järjestetään ravintola Sipulissa.

Mikäli sinulla on ruoka-allergioita, ilmoitathan siitä meille etukäteen.

Sokkotreffiläisten kokemuksia:

"Sokkotreffit oli kiva tapahtuma ja oli kiva koittaa jotain uutta. Ilta sujui hyvin joten tilaisuudesta jäi hyvä fiilis."

"Ravintola Sipuli on tasokas paikka ruoan suhteen ja muutenkin."

"Voisin osallistua uudestaan. Pidin tapahtumasta."

Lahjan saajalle:

Kun saat lahjakortin, toimi lahjakortissa olevien varausohjeiden mukaan, jotta voimme yhdistää sinut oikeanlaisen sokkotreffikumppanin kanssa.Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

2,5 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Säällä kuin säällä

Lisätiedot

Illalliselle osallistuu yhteensä useampi sokkotreffipari. Parit valitaan samasta ikäluokasta. Tilaisuuden kesto noin 2,5 tuntia. Sokkotreffit järjestetään ravintola Sipulissa.

Mikäli sinulla on ruoka-allergioita, ilmoitathan siitä etukäteen.

LAHJAN SAAJALLE:

Kun saat lahjakortin, toimi lahjakortissa olevien varausohjeiden mukaan, jotta voimme yhdistää sinut oikeanlaisen sokkotreffikumppanin kanssa.


Palvelun toteuttaja

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.