Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Sukelluskokeilu altaalla neljälle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Sukelluskokeilu altaalla neljälle

Espoo
4 henkilöä

180 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
180 €

Enää ei tarvitse matkustaa koralliriutoille päättääkseen pitääkö sukelluksesta

Sukelluskokeilu on monille ennenkokematon elämys, joka ei takuulla jätä kylmäksi. Veden alla arjen hektisyys kaikkoaa - jäljelle jäävät vain sukeltajaa syleilevä vesi ja hiljaisuus. Sukelluskokeilu kahdelle on oiva tilaisuus haastaa itsensä ja puolisonsa, ystävänsä tai vanhempansa testaamaan menoa veden alla, ammattilaisen opastuksella.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Lahjaan sisältyy lyhyt tutustuminen sukelluksen teoriaan ja sukelluslaitteiden toimintaan sekä varsinainen sukellus kokeneen sukelluskouluttajan avustuksella. Sukelluskokeilu kahdelle on kätevä tapa tutustua sukellukseen ja siitä on helppo jatkaa peruskurssille.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Sukelluskokeilu soveltuu erinomaisesti hänelle, joka on jo kiinnostunut vesilajeista tai on muuten vain valmis haastamaan itsensä kokeilemaan jotain uutta. Elämys on myös hieno tapa tutustua sukellukseen ennen lomamatkaa kaukokohteeseen.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Espoo

Vaatteet

Uimavaatteet.

Kesto

Noin 3 tuntia.

Osallistujat

4 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Alaikäraja laitesukelluskokeiluun altaassa on 10 vuotta. Kaikilla osallistujilla pitää olla normaali terveyden tila. Alaikäisiltä osallistujilta vaaditaan huoltajan suostumus. On toivottavaa, että huoltaja osallistuu itse myös alaikäisen sukelluskokeiluun.

Lahjakortilla tehdyt varaukset ovat sitovia.

 


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.