Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

SUP-melontaa Helsingissä tai Kirkkonummella (120 min)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

SUP-melontaa Helsingissä tai Kirkkonummella (120 min)

Helsinki
1 henkilöä

30 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
30 €

Suomen kesä, aava meri ja SUP-lauta

On aika nauttia kesän kauneimmista päivistä vertaisellaan tavalla! Suppailu on viimein Suomessakin huippusuosioon noussut vesiaktiviteetti, jossa otetaan vapauden tunteesta kaksin käsin kiinni ja melotaan sinne, minne nenä näyttää. SUP-lauta on surffilaudan kaltainen väline, jonka päällä päästään liikkumaan seisten tai polvillaan yksilapaista melaa käyttämällä. Lauta tarjoaa liikkujalle vapauden retkeillä, joogata, surffailla aalloilla tai yksinkertaisesti nautiskella veden äärellä liikkumisesta omien ehtojensa mukaan. Suppailu on uusi kokemus ja kesäinen harrastus, jota jokaisen tulee kokeilla ainakin kerran.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tämä lahjakortti oikeuttaa 120 minuuttia kestävään SUP-lautavuokraan Twenty Knotsin toimipisteeltä Helsingissä, Hilton Kalastajatorpan rannasta. SUP-laudalla voi lähteä retkeilemään Laajalahdelta Seurasaaren saaristoympäristöön tai tutustua Kirkkonummen merimaisemiin vuokraamalla laudan Hirsalasta Hotelli Långvikista.

Vuokraus sisältää SUP-laudan käytön 120 minuutin ajaksi, yksilapaisen melan, laudan karkuremmin sekä kelluntaliivien käytön. 

Kenelle elämyslahja sopii?

Suppailu sopii kaikille uimataitoisille kuntoon katsomatta, sillä SUP-laudan päällä voi edetä rauhallisesti nautiskellen tai halutessa nopeasti edeten, jolloin kyseessä on jo erinomainen kokovartalotreeni! Yllätä läheisesi kauniina kesäpäivänä ja lähtekää yhdessä vesille nauttimaan vapaudesta, meren avaruudesta ja Suomen suvesta. 

Kokemuksia:

Lue artikkeli, jossa ElämysBloggaaja testaa SUP-melonnan.

 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Urheilulliset vaatteet sään mukaan.

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Kesäkaudella.

Lisätiedot

Vaadimme osallistuvilta uimataitoa.

 Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.