Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Bodyboarding- tai Flowboarding-kokeilu Ke-To-Pe

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Bodyboarding- tai Flowboarding-kokeilu Ke-To-Pe

Pyhtää
1 henkilöä

22 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Surffaamaan — itselle tai lahjaksi

Siriuksessa puhaltavat ympäri vuoden suotuisat surffituulet, niin aloittelijalle kuin konkarillekin. Virtaavan veden äärellä voit perehtyä surffauksen saloihin tai löytää kipinän uuteen harrastukseen.. Laji soveltuu erityisen hyvin lautailu-urheilusta innostuneelle, kuten snoukkaajille ja skeittaajille.

Mitä on bodyboarding ja flowboarding?

Bodyboardingissa leveämmän laudan päällä olla vatsallaan ja flowboardingissa seisten kuten perinteisessä surffauksessa. Tavoitteena on hallita tasapainoa ja liikkeitä vesivirtauksen päällä. Alkeet lajien pariin oppii tunnissa, mutta jos haluaa kehittyä, sisäsurffausta voi harrastaa kuten mitä tahansa urheilu- tai taitolajia. Keskittymisellä ja harjoittelulla voi oppia vaikka kuinka taitavaksi – hauskuutta unohtamatta!

Mitä elämyslahja sisältää?

  • Flow- tai bodyboarding 1 h, ryhmän maksimikoko 12 henkilöä. Tunti jaetaan osallistujien kesken.
  • tekniikka- ja turvallisuusopastusksen
  • ohjauksen 
  • märkäpuvun ja laudan vuokran.

Palautetta asiakkaalta:

"Surffaus oli mahtavaa, aivan huikeeta touhua, en ollut koskaan harrastanut mitään vastaavaa, mutta lajin oppi nopeasti... kunnes oli aika surffata seisten, siinä olikin sulattelemista. Hauskaa ja märkää, mutta ei ollenkaan pelottavaa tai vaarallisen oloista. Suosittelen täydestä sydämestäni!"


Sijainti

Pyhtää

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 vierailu.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.

Lisätiedot

Turvallisuussyistä eivät voi surfata: Alle 5-vuotiaat; Yli 125 kiloa painavat; Raskaana olevat; Selkä-, nivel-, niska- tai olkapäävammoista kärsivät henkilöt; Alkoholin tai muiden tajuntaan vaikuttavien aineiden vaikutuksen alaisena olevat henkilöt; Henkilöt, joilla on sydänvikoja tai sydämentahdistin; Toipilaat esim. leikkauksen tai vakavan sairauden jälkeen.

Tämä lahjakortti oikeuttaa Bodyboarding- tai Flowboarding-kokeiluun keskiviikkoisin, torstaisin, perjantaisin tai sunnuntaisin.


Vaihtoehtoiset elämykset:

Näytetään: 35
Suodatin
Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.