Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Talvi on tulossa -pakohuonepeli 2:lle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Talvi on tulossa -pakohuonepeli 2:lle

Helsinki
2 henkilöä

85 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Pelastuuko maailma valkoisilta kulkijoilta?

Valkoiset kulkijat ovat ylittäneet muurin ja kylvävät kauhua kaikkialle ympärilleen. Uusi voittamaton vihollinen on päässyt irti ja tilanne vaikuttaa jo tavallisten kansalaisten silmissä epätoivoiselta. Ainoa jäljellä oleva toivo elää suurmestarin vanhassa kääreessä, jonka mukaan muurin sisälle on kätketty ase talven tuomia vihollisia vastaan. Tärkeimpien sukujen edustajat löysivät Mustasta Linnasta kätketyn huoneen, mutta eivät asetta. Ovatko huhut totta? Onko huoneeseen kätketty enemmän kun tiedämme? Löytävätkö urheat etsijät aseen ajoissa?

Mitä elämys sisältää?


GAME OVER -pakohuoneet pistävät aivot töihin ja takaavat hauskanpitoa ja hauskoja pelihetkiä: pakopelihuone on elämys, jossa yritetään päästä ulos lukitusta tilasta 60 minuutin peliajan kuluessa. Huoneiden elokuvamaiset teemat luovat täydellisen tunnelman, joissa osallistujat pääsevät lähes kirjaimellisesti astumaan hetkeksi toiseen maailmaan. Käytössä oleva tekniikka sekä haastavat ja monipuoliset tehtävät viimeistelevät kokemuksen, josta ei vauhtia ja mielenkiintoisia pulmia puutu.

Pakopeleissä hyödynnetään automatisoitua vihjesysteemiä, jonka avulla pelaajat saavat tarvittaessa itsenäisesti vastaanottaa vihjeitä ongelmien ratkomiseen. Ennen peliä kaikki tarvittavat säännöt ja ohjeet käydään läpi yhdessä pelinohjaajan kanssa, minkä jälkeen peli voi alkaa. Pelin päätyttyä otetaan vielä muistoksi tiimikuvat huoneen puitteissa.

Kenelle elämys sopii?


Elämys soveltuu aiemmasta kokemuksesta riippumatta kaikille yli 10-vuotiaille, jännittävistä pelihetkistä nauttiville läheisille. Pelinohjaaja seuraa pelin kulkua ja auttaa pelaajia tarvittaessa vastaantulevien pulmien kanssa. Pelaaminen ei ole fyysisesti vaativaa eikä pelin aikana tarvitse käyttää voimaa. Pelejä on pelattavissa samanaikaisesti sekä suomeksi että englanniksi.Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Tilaisuuden luonteen mukaisesti

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Lahjakortti oikeuttaa peleihin ma-to välisinä päivinä.


Vaihtoehtoiset elämykset:

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.