High Heels - Ranskalaiset korot

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
1 henkilöä

100 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Tutustuminen burlesque-maailmaan

Tankotanssitunti on mieleenpainuva ja hauska ohjelmanumero polttareihin, synttäreille tai yrityksen virkistyspäivään. Tunnin taso mukautetaan osallistujien toiveiden mukaan, joten yksityistunnit sopivat kaiken tasoisille liikkujille. Kaikki yksityistuntimme sopivat sekä miehille että naisille.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Tervetuloa kabareehen - tänään sinä olet shown tähti! Ranskalaiset korot -teematunnilla otamme kaiken irti naisellisuudesta. Oui, täällä korot kopisevat, paljetit säihkyvät ja ripset räpsyvät. Jos haluat keimailla sydämesi kyllyydestä on valintasi tankotanssia ja burlesque -tanssia yhdistelevä teema. Koululta on mahdollisuus lainata korkokenkiä etukäteisilmoituksella, mutta asiakkaiden suositellaan tuovan tunnille mukaan omat korkkarit, jotta kengän istuvuus on paras mahdollinen.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Lajin harrastaminen sopii kaikille pohjakunnosta tai liikuntataustasta riippumatta. Raskaana olevien sekä liikunta- ja tukielinsairauksia sairastavien on hyvä varmistaa lajin soveltuvuus palveluntarjoajalta ennen aloittamista.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Tunnille on hyvä ottaa mukaan lyhyet shortsit, jotta saat kitkaa ihon ja tangon. Lisäksi shortsien päälle on hyvä pukea pitkät housut lämmittelyn ja jäähdyttelyn ajaksi. Yläosaksi kelpaa esimerkiksi t-paita tai treenitoppi.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.

Lisätiedot

Pieni oma pyyhe ja juomapullo tulevat tarpeeseen tunnilla!


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.