Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Teemallinen tankotanssin yksityistunti (6-15 hlöä)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Teemallinen tankotanssin yksityistunti (6-15 hlöä)

Helsinki
1-5 henkilöä

160 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
160 €

Tankotanssia omalla porukalla

Tankotanssi on monipuolinen liikuntalaji, joka soveltuu kaikille – vaikkei siltä aluksi välttämättä näyttäisikään. Tässä elämyksessä tankotanssin hurmaan voidaan yhdistää myös erilaisia elementtejä, kuten koreografiaa, tuoleja tai korkokengät viedäksenne esityksen sisältöä pidemmälle: vain mielikuvitus on rajana tanssikoreografiaa suunniteltaessa.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Tämän elämyksen 60 minuuttia kestävä yksityisoppitunti on tarkoitettu 6–15 osallistujalle. Oppitunti toteutetaan osallistujien tason mukaan ja se sopiikin niin aloittelijoille kuin myös pidempään harrastaneille tanssijoille. Kaikkien on mahdollista suorittaa ohjatut liikkeet omien kykyjensä mukaan.

Elämystä varten suunnitellaan sopiva teema yhdessä ryhmän ja tanssijärjestäjien kanssa: teemaksi voi valita toiveiden mukaan esimerkiksi prinsessapäivän tai jonkin vuosikymmenen, kuten 90-luvun.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Tämä tunti sopii erityisen hyvin polttareihin, syntymäpäivälahjaksi tai jos läheisesi haluaa oppia tiettyjä liikkeitä tankotanssin parissa. Elämys sopii kaikenlaisille liikkujille ja tunti toteutetaankin osallistujien tason mukaan.

 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Tunnille on hyvä ottaa mukaan lyhyet shortsit, jotta saat kitkaa ihon ja tangon. Lisäksi shortsien päälle on hyvä pukea pitkät housut lämmittelyn ja jäähdyttelyn ajaksi. Yläosaksi kelpaa esimerkiksi t-paita tai treenitoppi.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

6-15 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Pieni oma pyyhe ja juomapullo tulevat tunnilla tarpeeseen.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.