Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Tarinallinen pakohuonepeli 2:lle Porissa

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Tarinallinen pakohuonepeli 2:lle Porissa

Pori
2 henkilöä

74 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
74 €

Tosielämän mysteeriseikkailu

Tästä kokemuksesta saa jännitystä elämään ilman luiden rikkoutumisen vaaraa. Mysteeri tarjoaa huonepakopelejä, joissa ideana ei ole vain paeta huoneesta, vaan paeta arkea ja elää hetki osana seikkailutarinaa.

Huoneeseen suljetun tiimin tehtävänä on puhaltaa yhteen hiileen loogisen päättelyn ja yhteistyön avulla: yksi selvitetty johtolanka johtaa seuraavaan, joka lopulta johtaa huoneen arvoitusten selviämiseen ja ulospääsyn löytämiseen.

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahja sisältää enintään 60 minuuttia kestävän huonepakopelin kahdelle henkilölle. Mysteeri on yksi Suomen menestyneimpiä ja laajimmalle levinneitä pakopeliketjuja, joiden pelit keskittyvät mukaansatempaavaan tarinaan ja yksityiskohtaisiin aivopähkinöihin. Lahjan saajat voivat valita yhden neljästä Porissa tarjolla olevista pelihuoneista: 

  • Sofian Mieli: Katolta löytynyt, skitsofreenisen sekavasti käyttäytyvä vanha rouva on toimitettu psykiatriseen parantolaan jatkotutkimuksiin. Naista ei ole kyetty tunnistamaan ja oikean nimen puutteessa häntä on alettu kutsua Sofiaksi. ”Tärkein on turvassa, tärkein on turvassa” tuntuu olevan ainoa lause, jonka hänestä saa irti ja peilien lähettyvillä hän sekoaa täysin. Astu Sofian mieleen ja selvitä mikä häntä pelottaa.

  • Jaskan Pubi: Eilisilta oli älyttömän hauska. Tutustuitte illan aikana mukavaan kaveriin nimeltään Jaska ja ilta huipentui jatkoihin hänen kotipubissaan. Taliskerin virratessa selvisi kuitenkin kaksi asiaa: Jaska olikin astetta rajumpi kaveri, ja hän vaikutti koko illan hermostuneelta. Yhtäkkiä, menon ollessa kovimmillaan, huomaatte Jaskan hävinneen. Ulospääsy pubista on teljetty ja jotain pahaa on tulossa tunnin päästä… Pystyttekö pakenemaan ajoissa?

  • Puuvillamurha: Valkoinen lakana kietoutuu rakastavan hellästi sen alla makaavan ihmisen ylle, piirtäen hahmon kasvonpiirteet pintaansa. Lakana ei kuitenkaan kohoile, sillä sen alla ei enää hengitetä. On tapahtunut murha, tehtaan lakanoilla. Kangasvalinta ei kuitenkaan ole pahinta, vaan se, kuka niiden alla makaa: tehtaanjohtajan nuori vaimo. Joku kantaa kaunaa tehtaalle, mutta kuka? Onko murha sarjassaan ainoa – vai yksi monista tulevista?

  • Outo Hr. Kani: ”Minä tiesin, minä tiesin,” herra Kani kajauttelee kolonsa syvyyksistä. Kohteliaisuudesta päätät huutaa ovenraosta: ”Mitä tiesitte, herra Kani?” Huoneen kolina ja paiskinta hiljenee hetkeksi, johon pian kuuluu pelokas vastaus: ”Aikaa.” Huhhuh, onko kani seonnut viimein lopullisesti? Koko seuraavalla viikolla pitkäsäärtä ei näy missään. Hänen kolonsa ovi on kuitenkin raollaan kutsuvasti… Ja sen uumenissa pirisee vastaamaton puhelin! Mitä Herra Kanille on tapahtunut?

Kenelle elämyslahja sopii?

Peli sopii läheisille, jotka haluavat kokea jännitystä turvallisessa ympäristössä ja uppoutua yhdessä tosielämän seikkailuun. Tässä elämyksessä ei ole fyysisiä vaatimuksia, vaan se sopii kaikille logiikkaa, aivopähkinöitä ja muita älyhaasteita rakastaville seikkailijoille. Suositusikäraja on 12 vuotta vanhempien seurassa – soveltuu siis nuorille, mutta ei varsinaisesti lapsille.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Pori

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Peliä valvotaan koko ajan, joten huoneesta on tarvittaessa mahdollista poistua milloin vain.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.