Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Teemaistelu (tea tasting) yhdelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Teemaistelu (tea tasting) yhdelle

Helsinki
1 henkilöä

38 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Voiko pelkkä tee maistua näinkin hienolta?

Tässä teemaistelussa pääset tutustumaan huippulaadukkaan irtolehtiteen maailmaan viiden vapaavalintaisen teen kautta, jotka valmistamme niiden ominaisuudet parhaiten esilletuovalla tavalla, pääsääntöisesti teeharrastajien suosimaan kiinalaiseen gongfu-tyyliin.

Kerromme sinulle mitä tee on, miten teeluokat (esim. vihreä ja valkoinen tee) eroavat toisistaan, kuinka teetä haudutetaan hyvin sekä mitä vaikutuksia teellä on, ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin parhaamme mukaan. Haluamme, että maistelun jälkeen sinulla on hyvät valmiudet jatkaa korkealaatuisen teen antoisaa tutkimista ja maistelemista myös omillasi.

Kenelle elämyslahja sopii?

Teemaistelu sopii kaikille teestä kiinnostuneille tai heille, joilla on historiaa muiden makuharrastusten, esim. juuston, suklaan, kahvin, oluen, viinin tai viskin parissa. Teen makuavaruus on yllättävän laaja ja syvä, ja teemaistelut ovat monesti toimineet kipinänä kiehtovan teeharrastuksen aloittamiselle. Pystymme soveltamaan maistelun sisältöä niin vasta-alkajille kuin teehen jo hyvin perehtyneille.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1,5-2 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Säällä kun säällä.


Vaihtoehtoiset elämykset:

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.